Hey dag!

Wat fijn je hier te treffen, wat goed dat je met je spreken en presenteren aan de slag bent gegaan.

Bekijk de opname, er zitten veel tips en ideeën in die je direct kunt gaan toepassen.

Maar omdat ik weet dat er vaak toch nog wat meer werk nodig is om echt vol vertrouwen het woord te nemen, wil ik je ook nog van harte uitnodigen voor een nieuwe ronde van de (online) training:  ‘Vol vertrouwen voor de groep’.

In deze training vind je alles wat je nodig hebt om je spreekstress te veranderen in oprecht spreekplezier. Je bent van harte uitgenodigd mee te doen!

‘Vol vertrouwen voor de groep’

Online training & coaching speciaal voor vrouwen die veel te delen hebben,
maar niet zo vanzelfsprekend voor de groep gaan staan.

Of je nu wilt gaan spreken voor grote zalen.

Of gewoonweg wat meer van je wilt laten horen op je werk.

Of je nou een ontspannen praatje wilt kunnen houden bij een huwelijk of jubileum.

Je projecten prettig wilt kunnen pitchen of presentaties wilt geven die ertoe doen.

Tijdens deze krachtige en hartverwarmende training leer je alles wat ervoor nodig is om vol vertrouwen jouw plek in het spotlicht in te kunnen nemen en daar een goed en sterk verhaal neer te zetten.

Zonder jezelf daarbij te hoeven pushen of dwingen, zonder slapeloze nachten of eindeloze uren voorbereidingstijd.

Want echt dat kan!

‘Mijn angst was heel groot. Ik wist dat ik nog vaak voor een publiek zou moeten staan en dat dat ook van me verwacht wordt. Die spreekangst was heel belemmerend voor mijn functioneren. Altijd maar bezig hoe ik die zou kunnen vermijden. Ik wist ook dat ik die angst op een gewone training niet zou overwinnen. Jouw site stelde echt de angst centraal. Ik had besloten er iets aan te gaan doen en twijfelde geen moment toen ik je site zag. Het was een soort laatste noodgreep. Ik twijfelde sterk of ik ooit van deze angst – die ik al een leven lang had – af zou kunnen komen. Ik was niet overtuigd, maar wilde er alles aan doen. Het echt een kans geven. Ik heb gemerkt dat er wel degelijk iets aan te doen is. Jouw aanpak is voor mij nu een bewezen concept.’
Saskia 

button ja ik doe mee

Herken je dit?

✔ Je voelt je vaak gespannen en ongemakkelijk als je iets moet presenteren.

✔ Jij en je verhaal komen door de spanning niet goed uit de verf. Je veranderd in een rare, verstrakte en gespannen versie van je zelf.

✔ Je bent bang voor rode vlekken, een haperende stem, paniek en (het allerergste) een blackout.

✔ Je hebt er soms zelfs slapeloze nachten van.

✔ Je schuift dingen voor je uit die je eigenlijk wel zou willen en soms zelf zou moeten doen

✔ Je besteedt enorm veel aandacht aan de voorbereiding, maar het lijkt nooit genoeg te zijn.

✔ Je zou het anders willen. Gemakkelijker, vrijer, meer ontspannen.

✔ Maar  je weet niet hoe je dat voor elkaar kunt krijgen.

Als je last van spreekstress hebt, dan schiet een ‘gewone’ presentatietraining vaak tekort.

Om goed en sterk voor de dag te komen zijn oppervlakkige tips en trucs vaak niet voldoende. Er is vooral ook innerlijk werk nodig en daar is tijdens de meeste presentatie-trainingen doorgaans maar weinig tijd en aandacht voor.

Terwijl juist daar de meeste winst te behalen is! Vandaar dat het werken aan je mindset en het anders omgaan met gevoelens van onzekerheid en stress in deze training voorop staat.

Dit groepstraject is gebaseerd op het 1-op-1 coachingstraject Van spreekangst naar spreekplezier waarmee ik de afgelopen jaren honderden mensen heb mogen helpen om hun spreekstress te kalmeren en vrijuit te spreken zonder stress.

Ik kijk er enorm naar uit ook jou daarin te ondersteunen en toe te juichen.

‘Ik ben ontzettend blij dat ik de training heb gevolgd en ik ben blij, maar ook verrast door het resultaat. Ik had niet verwacht dat je in zo’n korte tijd dit resultaat zou kunnen bereiken. Ik merk dat er echt een knop om is gegaan en dat voelt als een bevrijding. 

Wanneer je deze training achter de rug hebt, zie je komende presentaties bijna met plezier tegemoet. Ik ga nu naar grote vergaderingen en durf daar daadwerkelijk wat te zeggen. Ook voor presentaties draai ik mijn hand niet meer om.

Niks geen buikpijn, hartkloppingen of letterlijk slapeloze nachten meer. Dat voelt niet alleen als een bevrijding, maar ik geloof ook echt dat dit voor iemand die aan het begin van haar carrière staat echt een boost in de goede richting kan zijn.’
Manon Bouius, gemeente Zwolle

Ontdek het spreken zonder stress-proces,

Een vriendelijke en liefdevolle manier om je stress te kalmeren en te spreken en presenteren vanuit flow & verbinding.

✔ Ontdek wat de oorzaak van je stress is, en hoe je die stress kunt omzetten in kracht. Dat maakt je gegarandeerd sterker en zekerder.

✔ Ontdek wat jouw specifieke kracht als spreker is en hoe je die kunt gebruiken om mensen te boeien en te inspireren. Je zult merken hoe alleen al daarmee spreken in het openbaar een stuk leuker en gemakkelijker wordt.

✔ Ontdek hoe je je het beste (fysiek en mentaal) kunt voorbereiden op presentaties en andere lastige spreekmomenten.

✔ Ontdek hoe je je beste zelf kunt zijn ook als het spannend is en hoe je kunt gaan spreken vanuit een gevoel van flow en verbinding.

Welke resultaten kun je verwachten van jouw (actieve) deelname aan VOL VERTROUWEN VOOR DE GROEP?

Dit is wat eerdere deelnemers daarover zeggen:

✔ Ik kan het haast niet geloven, maar ik kijk er nu oprecht naar uit om voor een groep te gaan staan.

✔ Ik durf zomaar JA te zeggen op kansen om te spreken.

✔ Ik heb een grote, nieuwe carrière-stap gemaakt, die ik eerder niet aandurfde omdat ik dan voor de groep moest.

✔ Ik voel me steeds meer in mijn element, ook als iedereen naar me kijkt.

✔ Ik weet en voel wat ik in huis heb en ik kan niet wachten om het nu ook echt te gaan delen.

✔ Het is gelukt, ik ga een TEDx Talk geven!

✔ Ik kan veel meer mezelf te zijn, grapjes te maken en een beetje improviseren.

✔ Ik zet tegenwoordig zonder blikken of blozen presentaties in om mijn diensten te verkopen.

Ik ben ontzettend blij en opgelucht. Ik hoef spreken in het openbaar niet meer uit de weg te gaan  of  er wakker van te liggen. Zal het wel altijd goed moeten voorbereiden, maar dat is niet erg. Moet nu wennen aan het idee dat ik geen spreekangst meer heb. Heb een groot probleem overwonnen! Dat is waardevoller dan ik je zeggen. Ik was bij jou dus aan het goede adres, het heeft gewerkt!’
Saskia

button ja ik doe mee

‘Bij mijn nieuwe baan als geestelijk ondersteuner in een hospice, waarbij ik voornamelijk  werk in een 1 op 1 contact, hoort ook het uitspreken van een gedachte op de jaarlijkse herdenkings- bijeenkomst van onze overleden gasten. Naasten worden hierbij uitgenodigd. Het  moeten spreken voor een grote groep mensen bezorgde mij slapeloze nachten. Een kennis wees me op  de site van Jacqueline. Ik zocht contact en tot mijn vreugde heeft Jacqueline het voor elkaar gekregen dat ik in alle rust en vol vertrouwen mijn vier en halve minuut durende gedachte heb kunnen en durven uitspreken voor een groep van 112 mensen. Ik heb mijn spreekangst overwonnen. Dankjewel Jacqueline voor je kundige, respectvolle en aandachtige begeleiding die ik van je mocht ontvangen.’
Jopie van der Vorst Rommers, Bergen op Zoom

Wat precies ga je leren?

1. Neem de regie weer terug en word je spreekstress de baas

Een van de vervelendste dingen van spreekstress is dat het voelt als iets dat je overvalt en waar je geen greep op hebt. Niets is minder waar! Neem de regie in handen en begin met het kalmeren van je stress en het boosten van je zelfvertrouwen.

2. Kalmeer je stress en transformeer hem in steeds meer oprecht spreekplezier

Ontdek wat je nu nog in de weg zit en hoe je dat kunt shiften. Verander radicaal je kijk op spreekstress en leer een aantal bewezen effectieve tools en technieken waarmee je je zenuwen op een diepgaand niveau kunt kalmeren.

3. Ontdek en omarm jouw ‘medicijn-mix’,
jouw hoogstpersoonlijk kracht en stijl als spreker

Hoe zie je jezelf als spreker? Wat is jouw stem, jouw stijl, jouw energie? Wat past wel bij je, wat niet? Hoe kun je je beste zelf zijn ‘no matter what’?

Of je nu introvert, extravert, rustig en bescheiden of juist heftig en gepassioneerd bent, dat maakt niet uit, juist ook door je echte zelf te zijn, wordt je een bijzondere en  krachtige spreker.

Ieder van ons beschikt over een unieke mix van kwaliteiten, talenten energie en eigenaardigheden dat wat  jou sterk en uniek maakt.

In deze module ontdek je wat jouw ‘medicijn-mix’ is  hoe je die mix meer en meer kunt gaan inzetten in tijdens je je spreken en presenteren.

4. Bereid je vol vertrouwen voor op ontspannen spreeksucces 

Een goed gesprek met mensen bij wie je helemaal op je gemak voelt..…
Hoe heerlijk is dat niet? Je voelt je vrij en open, de woorden komen als vanzelf en niets zit je in de weg om echt te zeggen wat je zeggen wilt.

Hoe mooi zou het zijn als je met diezelfde openheid die je dan voelt ook voor een groep zou kunnen gaan staan? Precies dat ga je leren, want echt dat kan!

5. Oefen en word steeds beter

In deze module zetten we de puntjes op de i en leer je alles wat je verder nog nodig hebt om perfect voorbereid en inderdaad vol vertrouwen voor de groep te gaan.

‘Ik was op zoek naar handvaten om mijzelf te kalmeren. Ik wilde de stress verminderen en meer plezier in spreken krijgen. Het traject met Jacqueline was helemaal ’to the point’. Geen kunstjes, maar je leert over de basis van je angsten.
Het gaat nu goed met me. Ik heb mijn algehele stressniveau weten te verlagen. Ik heb veel minder last van spreekstress en in vele gevallen zelfs helemaal geen last van spreekstress meer!’
Nicola N.

‘Voor wie is ‘Vol vertrouwen voor de groep’?’

Deze training is voor jou als je een gedreven vrouwelijke professional bent en het belangrijk voor je is om jouw verhaal zonder zorgen en op een aantrekkelijke manier over het voetlicht te krijgen.

Je zenuwen zitten je daarbij echter in de weg. Je voelt je onzeker over jezelf als spreker en bent bang dat je niet goed voor de dag zult komen. Je vermijdt voor jouw spannende spreeksituaties, of je doet het dapper, maar dan kost het je veel stress en energie.

Je wilt graag goed en sterk overkomen, maar wel op een manier die klopt met wie jij bent en waar jij voor staat.

De vrouwen met wie ik werk, werken vaak op plekken waar je voor kiest als je de wereld ten goede wilt veranderen. Dienstverlening, zorg, welzijn, onderwijs, cultuur. Gedreven door door liefde voor je vak, je cliënten en je relaties.

Zij hebben heel veel te bieden aan kennis, ervaring, expertise, maar voelen dat elf lang niet altijd zo en houden er niet van op de voorgrond te treden.

De training helpt je om vrijer en gemakkelijker jouw plek in het spotlicht in te nemen. Gewoon zoals jij bent, in al je kracht en kwetsbaarheid.

‘Iedereen die voor zijn werk of privéleven vaak in een groep(je) moet
spreken en hier onzeker over is zou deze training moeten volgen. Je
kunt hier een heleboel leren om het spreken makkelijker te maken.’
Maureen Croese

‘Voor wie is de training niet geschikt?’

✔ De training is niet geschikt voor je als je naast van spreekstress ook nog last hebt van andere serieuze angsten of fobieën.

✔ De training is niet geschikt als je in een burnout zit, depressief bent of te kampen hebt met een andere serieuze psychische aandoening. Dan is het belangrijk daar eerst van te herstellen. Zoek daarvoor ondersteuning via je huisarts of therapeut.

✔ Twijfel je? Neem dan even contact met mij op ik geef je graag advies.

button ja ik doe mee

‘Ik zou deze cursus aanraden bij een ieder die met spreekangst worstelt. Ik merk dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen door deze cursus.’
Marianne Pastoor

‘Waaruit bestaat  de training precies?’

✔ 7x online training- & coaching-sessies
In een rustige en ontspannen sfeer leer je stap voor stap precies wat jij nodig hebt om na afloop van het traject zelfverzekerd het ‘podium’ op te kunnen klimmen. We werken met een kleine groep (maximaal 6 deelnemers per groep) zodat er alle ruimte is voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen.

Kun je niet life aanwezig zijn?
Dat is jammer maar niet erg. Je ontvangt alle opnames en je kunt je vragen ook stellen via email.

✔ Je krijgt toegang tot jouw eigen online ‘spreken zonder stress-toolbox’.
Hier vind je alle opdrachten en oefeningen terug en kun je wanneer je maar wilt nog eens terugkomen voor verdere inspiratie.

✔ Alle opnames en trainingsmaterialen blijven de jouwe.
Zij blijven minimaal 1 jaar online beschikbaar voor je. Je kunt ze downloaden of terugkijken ook na afloop van de training.

‘Ik heb spreken in het openbaar altijd vermeden. Het traject van ‘Spreekangst naar Spreekplezier’ bleek heel verrassend , boeiend, leerzaam en inspirerend te zijn. Ik voel me nu veel rustiger en zekerder. Grootste eyeopener was het besef dat de voorbereiding voor zoiets als spreken in het openbaar geen momentopname is maar een gedragsverandering die in het algemeen veel rust met zich meebrengt.’
Hanneke, coach

button ja ik doe mee

Wie ben ik, Jacqueline Hulleman?

Ik ben spreek- & zichtbaarheidscoach voor vrouwen die veel te delen hebben, maar niet zo makkelijk in het spotlicht gaan staan.

Zelf ben ik een ervaren spreker en performer en heb voor allerlei soorten groepen gestaan. Eerst nog aarzelend, maar gaandeweg met steeds veel succes en plezier.

Mijn achtergrond ligt in het theater.
Al vanaf kleins af aan ben ik gefascineerd door wat er met ons gebeurt als we in het spotlicht gaan staan. Magisch en spannend tegelijkertijd.

Ik heb gespeeld, geregisseerd en drama-lessen gegeven.  En altijd weer kwam deze vraag op mijn pad: “Hoe kun je je allerbeste zelf zijn? Juist ook als het spannend is?”

Ik heb vele trainingen en opleidingen gevolgd op het gebied van theater, stressmanagement, communicatie, transformational speaking, energy work, yoga, mindfullnes. Een echte eyeopener was voor mij met name de Alexandertechniek.

Deze mind & body-techniek is een krachtige basis voor iedereen die zijn beste zelf wil zijn. Geen wonder dat de Alexandertechniek op vele conservatoria en andere podiumkunst-opleidingen wordt gegeven.

Tussen 1996-99 volgde ik een intensieve opleiding tot docent Alexandertechniek. In 1999 startte ik mijn eigen lespraktijk in Amsterdam. Als docent Alexandertechniek  ben ik in staat om je heel gericht feedback te geven over hoe jij jouw stress en spanning kunt loslaten en om kunt zetten in vrijheid en ontspanning.

In de afgelopen jaren ben ik mij meer en meer gaan richten op het coachen en trainen van vrouwen die last hebben van spreekstress. Gaandeweg ontstond daarbij het ‘spreken zonder stress’ proces, een liefdevol en effectief proces waarmee je spreekstress transformeert in steeds meer spreekplezier.

Ik kijk er enorm naar uit ook jou te helpen ervaren hoe het is om jouw plek voor de groep in te nemen en daar volop en vrijuit te delen wat jij te delen hebt.

Weg met al die gevoelens van stress en onzekerheid, samen staan we sterk! 🙂

button ja ik doe mee

‘De training spreken zonder stress was echt gericht op de praktijk en heel erg op mijn collega en mij toegespitst. De wijze waarop Jacqueline de training geeft spreekt ook heel erg aan. Je voelt je helemaal op je gemak en er wordt goed geluisterd naar de vragen waar je mee zit en antwoord gegeven hoe je ermee om kunt gaan.’
Maureen Croese

‘Maar Jacqueline, hoe kun je nou leren presenteren zonder daadwerkelijk voor een groep te gaan staan?’

Ik vergelijk hoe dit werkt altijd graag met hoe je zwemmen leert. Natuurlijk kun je direct het diepe induiken en dan maar hopen dat je blijft drijven. Maar veel fijner is het natuurlijk om eerst wat lessen te nemen in het pierenbad. Aan het water te wennen, te ontdekken dat je inderdaad blijft drijven en de basisslagen te oefenen. Dat maakt het een stuk leuker en gemakkelijker om in het grote bad te gaan zwemmen.

Ditzelfde geldt voor spreken in het openbaar. Hoe beter je weet hoe het allemaal voor je en in je werkt, hoe beter je bent voorbereid op het ‘echte werk’ en hoe makkelijker en leuker het wordt om daadwerkelijk voor een groep te gaan staan. Vandaar dit traject.

En om het geleerde in de praktijk te brengen ben je van harte welkom bij 1 van de spreken zonder stress- oefenmiddagen die ik regelmatig organiseer in Amsterdam.

‘Jacqueline’s scherpe observaties en coaching, leverden onverwachte, inspirerende inzichten op, die me nog steeds helpen, niet alleen in mijn spreken, maar ook in mijn dagelijkse doen en laten.’
Maja Nijessen

‘Hoe werkt ‘ONLINE’ coaching precies?’

Als je mij een paar jaar geleden zou hebben gezegd dat ik dit traject online zou kunnen aanbieden, had ik je raar aangekeken.

Ik heb echter gemerkt dat het prima mogelijk is om online te werken aan dit thema.

Ik heb de afgelopen tijd steeds vaker online gewerkt en dat blijkt verrassend goed te gaan. Online coaching heeft dezelfde resultaten als wanneer mensen life bij me op bezoek komen.
(Wat ik overigens nog steeds erg leuk vind ook. 😉

De voordelen van online coaching zijn groot:

✔ Je hoeft niet te reizen en dat scheelt tijd en geld.
✔ Je kunt de training en coaching volgen in je eigen vertrouwde omgeving.
✔ Je kunt de opnamen terugkijken wanneer je maar wilt
✔ Online werken is vaak extra gefocust

Een online sessie is een soort Skype-gesprek. We zien en horen elkaar gewoon.

Ik deel info, we doen samen oefeningen, bespreken opdrachten en verder kun je vragen stellen, ervaringen delen etc.

De opnames van de coaching-sessies, de bijbehorende werkbladen en andere trainingsmaterialen vind je terug in een online leeromgeving waar je wanneer je maar wil terecht kan.

Heb je hier nog je twijfels over? Laat dat je svp niet tegenhouden om je aan te melden en doe om te beginnen gewoon met de eerste online training- & coaching-sessie mee en zie hoe het je bevalt. Vind je het niet prettig, laat het me weten, dan krijg je je geld gewoon terug.

“In het verleden kon de datum wanneer er een presentatie gepland was mijn hele week/maand bepalen. Ik was slecht gehumeurd en keek zó erg op tegen het moment van spreken. Dit is helemaal verdwenen en eigenlijk is mijn droom uitgekomen: ik ben ook één van de mensen die van zijn spreekangst af is!”
Vivian Scholten

‘Ik ben al best druk, hoeveel tijd kost me dit?’

Verandering heeft altijd tijd en aandacht nodig, maar minder dan je misschien denkt. Om te beginnen is het belangrijk om de trainings-sessies bij te wonen of later terug te kijken.

Daarnaast zijn er oefeningen en opdrachten die ook wat tijd van je zullen vragen. Daarbij gaat het niet om grote blokken tijd, maar wel om regelmatig  5-20 minuten te nemen om met de oefeningen en opdrachten aan de slag te gaan.

Heb je die tijd even niet, weet dan dat alle opnames en trainingsmaterialen voor je beschikbaar blijven in de online trainingsomgeving, zodat je er ook op een later moment naar terug kan komen om ermee aan de slag te gaan.

‘Na jarenlange paniek gevoelens bij spreken bij lastige situaties voor mij besloot ik er toch maar wat aan te doen. De insteek om het via het lichaam aan te pakken sprak mij aan en was ik ook nieuwsgierig naar als therapeut zijnde. Na verloop van tijd begon ik steeds meer verschil te merken en nu een half jaar nadat ik klaar ben, zijn mijn klachten stukken verminderd en prima hanteerbaar. Ik weet nu wat ik moet inzetten en dat geeft al veel rust! Echt een aanrader dus!!’
Claartje

button ja ik doe mee

‘Wanneer beginnen we?!’

Om te beginnen ben je van harte uitgenodigd voor de ‘spreken onder stress-inspiratie (na)middag) op 8 februari om 16 uur in Amsterdam.  Deze sessie is een extraatje en een leuke manier om alvast kennis te maken.

De eerste online training-sessie is op dinsdag 18 februari om 19.30-21 uur.
De volgende sessies zijn steeds op dinsdagavond om diezelfde tijd.

Kun je niet (online) aanwezig zijn? Geen probleem, van alles sessies komen opnames en je kunt ook je vragen van tevoren per mail indienen.

‘Presenteren voor groepen vond ik altijd een ramp. Als ik het woord presenteren al hoorde schoot ik in de stress. Jacqueline heeft mij tijdens de sessies ‘spreken zonder angst’ laten zien dat je spreken in het openbaar ook op een andere manier kan benaderen, dat er een alternatieve route is! Dit was een eyeopener voor mij. Tevens heeft ze me een ’toolbox’ gegeven om met meer vertrouwen en rust voor de groep te kunnen staan. Erg fijn!’
Fiona Vestering

Dit is wat je allemaal krijgt nog even op een rij:

✔ x online groeps-training & coaching (waarde 700 euro)
met veel ruimte voor persoonlijke feedback en coaching.

✔ Online spreken zonder stress-toolkit (waarde 400 euro)
Werkbladen, audio’s en andere trainingsmaterialen om zelf mee aan de slag te gaan.

Alle opnames en trainingsmaterialen blijven minimaal 1 jaar voor je beschikbaar in de online spreken zonder stress-trainingsomgeving. 

 Support via email (goud waard 😉
Heb je vragen, wil je iets delen of loop je ergens tegenop? Je kunt me mailen zoveel je maar nodig hebt. Ik mail je terug of beantwoord je vragen tijdens de wekelijkse online call.

✔ BONUS 1
Gratis deelname aan de spreken zonder stress-inspiratiemiddag op 8 februari in Amsterdam 
(waarde 47 euro)

BONUS 2 
Pakkende Presentatie in 1,5 uur -KIT (waarde 67 euro)

In deze compacte online minitraining leer je hoe je pijlsnel en heel gemakkelijk een echt goede en pakkende presentatie creëert.

BONUS 3 voor de eerste 3 aanmeldingen (waarde 100 euro)
30 minuten 1 op 1 coaching van Jacqueline  
Tijdens deze online coaching-sessie kun je me al jouw persoonlijke vragen stellen en zetten we samen de puntjes op de i.

BONUS 4
50% korting op je deelname aan 
een spreken zonder stress-oefenmiddag of -workshop  

Om het geleerde ook in de praktijk te brengen ben je van harte welkom bij 1 van de spreken zonder stress-oefenmiddagen die ik regelmatig organiseer in Amsterdam.
Je krijgt 50% korting op het deelname-geld.

Vandaag als feedback op mijn presentatie  een ‘briljant’ van de trainer! Het heeft nog steeds effect!
Manon Bouius 

‘Wat kost het?’

Er geldt een vroegboekkorting als je je voor 1 februari aanmeldt!

Dan betaal je slechts: 

470 euro (incl btw)

Daarvoor ontvang je de volledige training, mijn persoonlijke coaching, alle online materialen, plus een aantal fijne bonussen:
Pakkende Presentatie-KIT, deelname aan de Spreken zonder stress inspiratiemiddag op 8 februari en 50% korting deelname aan de spreken zonder stress- oefenmiddagen en workshops.

Na 1 februari gaat de prijs omhoog en betaal je 700 euro.

button ja ik doe mee

‘Dankzij de training van Jacqueline heb ik meer zelfvertrouwen en durf ik eindelijk weer presentaties te geven. Ze heeft mij een hele toolbox met praktische handvaten en tips gegeven die ik kan inzetten wanneer nodig. Daardoor kan ik er altijd weer op terugvallen, mocht dat nodig zijn. Bedankt!’ F.N.

Het aanpakken van je spreekstress is niet niks, dat snap ik helemaal..

En natuurlijk wil je zeker weten of deze training voor jou wel de goede keuze is. Twijfel je daar nog een beetje aan?

Laat je twijfel je niet tegenhouden.

Neem gewoon even contact met me op om mij je vragen voor te leggen.

Dat kan via mijn persoonlijke email: jacqueline@sprekenzonderstress.nl of door hier een (vrijblijvende) belafspraak met me te maken.

Ik geef je altijd eerlijk advies. Ook als ik denk dat deze training niet geschikt voor je is, laat ik je dat weten.

Ik nodig je heel mijn hart uit om mee te doen. Laten we samen aan de slag gaan dat jij binnenkort al met veel meer succes en plezier het woord kunt gaan nemen.

Hartelijke groet,

button ja ik doe mee

PS.

In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen mogen helpen met meer rust en vertrouwen het woord te nemen

Vrouwen die veel te delen hebben, maar niet zo graag of gemakkelijk in het spotlicht gaan staan.

En weet je wat zo mooi is?

Of je nou introvert bent, extravert, bescheiden of juist heel uitbundig.

Veel of weinig spreekervaring hebt. Het maakt niet uit!

Iedereen -die dat wil- kan leren spreken vanuit een gevoel van rust en vertrouwen.

En een goed en sterk verhaal neerzetten.

Jij ongetwijfeld ook!

button ja ik doe mee

‘Spreken in het openbaar – of het nou gaat om een presentatie, tijdens een (team)overleg of in een groep met mensen die ik niet goed ken – heb ik altijd vreselijk gevonden en ging ik het liefst zoveel mogelijk uit de weg. Het kon echt wekenlang als een duiveltje op mijn schouder zitten en mijn humeur negatief beïnvloeden gedurende die periode, tot het dan weer achter de rug was.

Dit traject is voor mij – iemand die erg in haar hoofd zit – heel behulpzaam geweest. De angst zal in mijn geval nooit helemaal weggaan, dat besef ik, maar het geeft niet. Er is veel rust voor het grootste deel van de oude angst in de plaats gekomen.’

Laura, business development

‘Ik vond de cursus Spreken zonder STRESS van Jacqueline echt heel goed en prettig! Ik had ook voor een cursus kunnen kiezen waarbij er tips en trucs worden gegeven over de inhoud van de presentatie en dan allemaal om toerbeurt oefenen. Ook niet verkeerd natuurlijk, maar dat heb ik al eindeloos gedaan. Kost veel energie en de moeilijkheid die ik tegenkom in de praktijk komt dan niet echt aan bod. Ik heb nu veel beter gereedschap gekregen!’
Marion D., Jurist

Veelgestelde vragen

Vraag: ‘Hoeveel tijd gaat me dit kosten?’

Om de week is er een online call van maximaal 75 minuten. Reken daarnaast op ongeveer 1.5-2,5 uur per week om zelf met de oefeningen en opdrachten aan de slag te gaan. De meeste oefeningen kun je direct toepassen in je dagelijkse leven.

Vraag: ‘Hoe werkt zo’n online masterclass?’

De online calls gaan via ZOOM, een soort Skype. We zien en horen elkaar en kunnen gewoon met elkaar in gesprek gaan. Ik coach de laatste jaren steeds meer mensen online en dat blijkt echt prima te gaan. Fijn voordeel is ook dat je de training en coaching kan volgen in je eigen vertrouwde omgeving. Dat werkt heel prettig.

Vraag: ‘Wanneer zijn de online calls?’

De online calls zijn wekelijks afwisselend op maandag- en dinsdag avond.. Mocht je er een keertje niet bij kunnen zijn, geen nood, je ontvangt alle opnames en eventuele vragen kun je me van tevoren mailen. Ik beantwoord alle vragen tijdens de calls.

Vraag: ‘Moet ik zelf ook oefenen met voor een groep staan?’

Nee, dat mag zeker, maar hoeft niet. Alles wat je leert kun je toepassen in je dagelijkse communicatie. Zo ontwikkel je stap voor stap alles wat je nodig hebt om met veel mee vertrouwen daadwerkelijk voor de groep te gaan.

Vraag:˜Ik heb echt veel last van spreekangst en heb al van alles geprobeerd. Gaat deze training mij echt helpen?’

Ik heb al heel veel mensen kunnen helpen gemakkelijker het woord te nemen en mijn ‘spreken zonder stress proces’ heeft zijn effectiviteit bewezen, ook bij mensen die veel last van spreekangst hadden. Wil je wat dat betreft graag een meer persoonlijk advies? Neem dan gerust even contact met me op, dan bellen we even.

Vraag: ‘Is er een garantie?’

Ja, die is er. Als je na de eerste online sessie het gevoel hebt dat deze training het toch niet voor je is, laat mij dat dan direct weten dan krijg je je deelname geld minus 74 euro inschrijfgeld terug.

button ja ik doe mee

‘Ik vond presenteren altijd erg stressvol. Voelde me onzeker. Voel me nu veel rustiger en zekerder en weet en voel dat ik het kan!’
 Trudie van Nieuwenhuizen

“De oefeningen, ontspanning en Jacqueline’s scherpe observaties en coaching, leverden onverwachte, inspirerende inzichten op die me niet alleen helpen in mijn spreken, maar ook in mijn dagelijkse doen en laten.”
Maja Nijessen

‘Jacqueline heeft me de rust en de ruimte gegeven om te ontdekken hoe ik mijzelf beter kan gebruiken. Haar lessen zijn enorm inspirerend. Ik voel me veel sterker en rustiger.’
Esther Dekker, leerkracht speciaal onderwijs

button ja ik doe mee

Wil je liever eerst even met me overleggen of de training wel geschikt voor je is? Klik dan hier om een afspraak te maken voor een (gratis & vrijblijvend) advies-gesprek.

‘Toen ik bij Jacqueline kwam, was ik mij er niet bewust van hoe kritisch en hard ik soms voor mijzelf ben. Deze gedachten en houding hebben bijgedragen aan de hoge drempel tot spreken in het openbaar. Met maar vier sessies heeft Jacqueline me al ongelooflijk veel inzicht gegeven over de werking van gedachten, brein en wat voor invloed het heeft op spreekstress. En hoe je dit met simpele tools en mindsets kan veranderen. Hier kan ik voorlopig zeker mee vooruit en ik merk dat ik al een heel andere (positieve) houding aanneem bij de spreekgelegenheden die ik tot nu toe heb gehad. Ik ben ervan overtuigd dat deze voor heel veel hoogopgeleide vrouwen kunnen werken. Juist omdat Jacqueline volledige aandacht heeft de persoonlijke kwaliteiten en eigenschappen die iemand heeft en hierop verder borduurt samen met jou. Bovendien heeft zij mij advies gegeven dat ik niet alleen voor mijn spreekstress gebruik; veel tips beschouw ik als waardevolle levenslessen en neem ik mee in mijn dagelijkse doen en zijn. Bedankt Jacqueline!’
Lieke, projectmanager, Amsterdam

“Coaching bij Jacqueline was als een vrolijke ongedwongen ontdekkingsreis naar de handvaten die mij houvast en vertrouwen geven om de stress die komt kijken bij het spreken in het openbaar onder controle te houden.”
J.V.