fbpx

Spreken zonder stress

 

 

Kan je wel een steuntje in de rug gebruiken als het om je spreken, presenteren of werken aan je zichtbaarheid gaat? Hier is hulp! 

 

 


(Online) workshops, presentaties, trainingen, video’s, pitches, webinars, interviews, sollicitatiegesprekken..

Er zijn zoveel momenten dat het belangrijk is om echt goed voor de dag te komen en te zeggen wat je te zeggen hebt.

Maar vaak zijn dat ook juist de momenten dat je zenuwen je behoorlijk in de weg kunnen zitten.

En weet je, dat is geen wonder, vol vertrouwen spreken in het openbaar is niet iets wat je zomaar zou moeten kunnen, het is een skill, iets wat je kunt leren..

Hi, ik ben Jacqueline Hulleman, spreker, spreekcoach en performancetrainer, speciaal voor vrouwen die niet zo graag in het spotlicht gaan staan, maar wel degelijk veel te melden hebben.

In de afgelopen jaren heb ik al vele honderden mensen mogen helpen om met meer gemak en plezier het woord te nemen. Ook jou help ik graag ontdekken hoe je onzekerheid en stress achter je laat en meer en meer je beste zelf kunt zijn, ook als het spannend is. En ja, dat geldt ook als je nu nog denkt dat je dat helemaal niet in je hebt. Ik bewijs ik je graag het tegendeel! ;-)

Op deze pagina vind je meer info over de coachingstrajecten die ik aanbied. Coaching vindt zowel online als life in mijn lespraktijk in Amsterdam plaats.

Vraag je je af hoe individuele coaching je kan helpen bij spreken voor groepen?
In het filmpje hieronder vertel ik je daar graag wat meer over..

 

 

 

Heb je vragen of wil je samen met me bekijken of en hoe ik jou eventueel kan ondersteunen?
Laten we dan om te beginnen binnenkort even bellen.

Klik hier om een gratis Spreek Succes Sessie te boeken..

 

 

Lees hier alvast wat meer over de verschillende coachingstrajecten 

 

 

Dit is jouw verhaal-3Coaching traject: ‘Van Spreekangst naar Spreekplezier’

Vind je spreken in het openbaar moeilijk en stressvol en wil je je spreekstress achter je laten en met meer rust en vertrouwen gaan spreken en presenteren? Dan is dit jouw eerste stap.

Klik hier om  meer te lezen over het coachingstraject ‘Van Spreekangst naar Spreekplezier’ 

 

 

 

 

Zichtbaarheids-coaching

Wil je meer van jezelf laten zien en horen, maar gaat dat zo gemakkelijk niet? Merk je dat je je zelf een beetje (of erg!) in de weg zit? Voel je je onzeker en kan je wel een steuntje in de rug gebruiken?
Ik bied coaching en support, precies op maat, 100% passend bij jou en bij wat jij nodig hebt om zonder zorgen krachtig zichtbaar te worden.

Klik hier om meer te lezen..

 

 

 

Calm & Confident met de Alexandertechniek

De Alexandertecniek is een mind & body awareness techniek die je helpt je meest vrije zelf te zijn, ook als het spannend, druk of op een andere manier uitdagend is.

Deze techniek wordt op vele conservatoria en andere podiumkunst-opleidingen gegeven, maar is nu ook beschikbaar voor jou.

Klik hier om meer te lezen.. 

 

 

 

Overweeg je om met je spreken aan de slag te gaan?

 

Super! Vraag dan een gratis en vrijblijvende Spreek Succes Sessie per telefoon aan.

Samen bespreken we hoe jij nieuwe stappen in je spreken en presenteren kunt gaan maken en ook hoe ik je daarin eventueel kan ondersteunen.

Klik hier om meteen zelf een gratis Spreek Succes Sessie in te plannen.. 

Of mail me kort even op info@sprekenzonderstress.nl dan neem ik snel contact met je op.

Een Spreek Succes Sessie is bedoeld als een verkenning, het verplicht je tot helemaal niets, maar brengt je altijd meer focus en helderheid over jezelf als spreker en communicator.

Ik kijk ernaar uit je even te spreken!

Hartelijke groet,

 

 

 

 

 

Klik hier om een gratis Spreek Succes Sessie te boeken.. 

 

 

Of klik hier om te zien welke workshops en trainingen er op het programma staan..

 

 

 

‘Als theesommelier geef ik o.a. lezingen en veel workshops en ik heb nog dagelijks veel profijt van wat ik bij jou heb geleerd.’
Karin Kamman, theesommelier, www.santhee.nu

 

 

“Coaching bij Jacqueline was als een vrolijke ongedwongen ontdekkingsreis naar de handvaten die mij houvast en vertrouwen geven om de stress die komt kijken bij het spreken in het openbaar onder controle te houden.”
J.V.

 

‘Presenteren voor groepen vond ik altijd een ramp. Als ik het woord presenteren al hoorde schoot ik in de stress. Jacqueline heeft mij tijdens de sessies ‘spreken zonder stress’ laten zien dat je spreken in het openbaar ook op een andere manier kan benaderen, dat er een alternatieve route is! Dit was een eyeopener voor mij. Tevens heeft ze me een ‘toolbox’ gegeven om met meer vertrouwen en rust voor de groep te kunnen staan. Erg fijn!’
Fiona Vestering, consultant, Amsterdam

 

 

‘Afgelopen maandag heb ik een verhaal gehouden voor een publiek van 150 man over mijn boek. Daarbij heb ik erg veel gehad aan jacqueline’s coaching. Ik heb een structuur voor het verhaal, ik weet beter wat ik zelf kan doen qua contact met het publiek en daardoor ben ik minder nerveus en gaat het beter.’
Esther de Haan, auteur en organisatiecoach, callingu.nl

 

 

Ik vond presenteren altijd erg stressvol. Voelde me onzeker. Voel me nu veel rustiger en zekerder en weet en voel dat ik het kan! Trudie van Nieuwenhuizen, coach www.careforwoman-trudievannieuwenhuizen.nl  

 

 

“De oefeningen, ontspanning en Jacqueline’s scherpe observaties en coaching, leverden onverwachte, inspirerende inzichten op die me niet alleen helpen in mijn spreken, maar ook in mijn dagelijkse doen en laten.”
Maja Nijessen, tekstschrijver, musicus, gids uit Amersfoort

 

Jacqueline heeft me de rust en de ruimte gegeven om te ontdekken hoe ik mijzelf beter kan gebruiken. Haar lessen zijn enorm inspirerend. Ik voel me veel sterker en rustiger.
Esther Dekker, leerkracht speciaal onderwijs

 

‘De workshop Spreken zonder stress vond ik bijzonder leerrijk. Tegenwoordig gaat het spreken altijd beter en ik blijf je tips op je website opvolgen. Ook op het werk begin ik meer en meer positieve reacties te krijgen!’
Katja van D, Gent 

 

“Hoe bestaat het! Ik kan het. Ik durf het. En het allerbelangrijkste: ik
doe het! Ik doe het gewoon! En hoewel ik voorbereid ben op heus nog wel eens een onzekere terugval, weet ik zeker dat dát niet meer zal veranderen. Ik ben angsthaas af, in elk geval op het gebied van spreken in het openbaar. Laat nu een volgende uitdaging maar komen.”
Lydia van der Weide, journalist.  Lees hier haar volledige verhaal..

Vanochtend in een volle raadzaal 40 mensen verteld over m’n project.
Wie had dat ooit gedacht! Het werkt nog steeds Jacqueline!
Manon Bouius 

Klik hier om een gratis Spreek Succes Sessie te boeken..