Gratis

 

Ha, goed je hier te treffen!

Op deze pagina vind je een aantal handige dingen om je te helpen spreekstress te temmen en meer van je te laten zien en horen. Waardevolle dingen maar wel helemaal gratis! :-)

Vraag er 1 of meerdere aan en ga er lekker mee aan de slag.

 

 

Eerste hulp bij  SPREEKSTRESS-KIT

Een handig gidsje met 5 van mijn meest krachtige kalmeer je spreekstress-tips plus de spreken zonder stress-visualisatie. Gebruik alle tips of kies er 1 of 2 uit om mee aan de slag te gaan en merk wat dat voor je doet..

Verder ontvang je om de week nieuwe tips, tools & inspiratie plus -af en toe- informatie over spreken zonder stress-trainingen en workshops.

 

 

 

Ontdek hoe je in minder dan 10 minuten je zenuwen kalmeert en je zelfvertrouwen als spreker en performer flink versterkt..

Heb je iets spannends voor de boeg? Een presentatie, pitch, workshop, training of voorstelrondje misschien?

Dan wil je natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen…

Mijn geliefde spreken zonder stress visualisatie gaat je daar gegarandeerd mee helpen!

Tijdelijk bied ik deze krachtige visualisatie gratis aan. Omdat ik wil dat jij vol vertrouwen voor die groep kunt gaan staan en vrijuit gaat delen wat jij te delen hebt!

Klik hier om de visualisatie gratis aan te vragen..

 

 

Eerste hulp bij ELEVATOR PITCH STRESS, gratis audio-training en werkblad

Ontdek hoe je pitchen of jezelf voorstellen een stuk minder stressvol maakt.

Naast de training ontvang je om de week aanvullende tips tools & inspiratie plus -af en toe- informatie over spreken zonder stress-trainingen en workshops.

 

 

Boost je zelfvertrouwen met AFFIRMATIES, gratis audio en pdf

Affirmaties zijn een bewezen manier om gevoelens van rust en zelfvertrouwen wakker te maken. Hier zijn 47 krachtige affirmaties om je daarbij te helpen.

Naast de affirmaties ontvang je om de week nieuwe tips, tools  & inspiratie plus -af en toe- informatie over spreken zonder stress-trainingen en workshops.

 

 

 

Heb je behoefte aan persoonlijk advies?

Maak dan een afspraak voor een gratis Spreek Succes Sessie waarin we samen bekijken wat jij nodig hebt om nieuwe stappen te maken en ook wat ik daarin voor jou eventueel nog verder kan betekenen.

Klik hier om een afspraak te maken voor een gratis Spreek Succes Sessie..