Zonder zorgen zichtbaar-3

Heb jij veel te delen maar ga je niet zo gemakkelijk of in ieder geval niet genoeg in het spotlicht staan? En wil je je zichtbaarheid en bereik toch vergroten? Op een manier die niet alleen goed werkt maar ook goed voelt? Dan is deze challenge voor jou.

10 werkdagen lang stuur ik je iedere dag (werk)dag 1 actiestap plus een krachtige tip of tool om je te helpen die actie ook daadwerkelijk te ondernemen. Extra inspiratie, support en coaching ontvang je via een besloten Facebookgroep. Deelname is gratis.

De kracht van de zonder zorgen zichtbaar challenge zit in het zetten van kleine gerichte actiestappen. Stappen die je steeds weer opnieuw kunt nemen en die leiden tot een groeiend gevoel van zelfvertrouwen en een stuk meer bereik en zichtbaarheid. En het fijne is. Je staat er niet allen voor, we doen het samen, stap voor stap.

Wat denk je ervan is het niet de hoogste tijd om dat wat jij te bieden hebt ook echt volop en vrijuit in de wereld te gaan zetten? Meer van jezelf te laten zien en horen? Op een manier die niet alleen goed werkt maar ook goed voelt? Meld je dan hieronder aan! Deelname is gratis.

Na aanmelding ontvang je een email met een eerste kleine opdracht en een uitnodiging voor de besloten Facebookgroep.

Krijg je geen mail of heb je vragen, mail me dan even op info@sprekenzonderstress.nl dan lossen we dat zo snel mogelijk op!

Ik kijk ernaar uit om samen met je aan de slag te gaan!

Hartelijke groet,

Jacqueline Hulleman

Ps. Deelname is gratis. Als bonus ontvang je om de week mijn Spreek & Ontspan tips.
Je weer afmelden kan altijd en is supersimpel.

Scroll naar boven