Meer over Human Design & de Gene Keys

 

Human Design en de Gene Keys zijn twee aanverwante esoterische systemen, die ons kunnen helpen onszelf en onze plek in de wereld beter te begrijpen en ook echt te omarmen.

Human design helpt je jezelf beter te leren kennen en gebruiken door je een blauwdruk te geven van hoe je energetisch in elkaar steekt.

Human Design is een synthese van oa de I Ching, astrologie, de Veda’s, de Kabbala en blijkt ook aan te sluiten op de laatste inzichten op het gebied van de kwantum fysica en genetica.
Human Design werd ‘ontvangen’ in de jaren ’80 door Alan Robert Krakower, die later het pseudoniem Ra Uru Hu aannam.

Hoe werkt Human Design?

Human Design gebruikt je geboortedatum, -tijd en -plaats om een profiel samen te stellen dat laat zien hoe je energetisch in elkaar steekt en hoe je dat kunt inzetten in je leven.

Het kennen van je eigen design helpt je makkelijker je eigen weg te vinden, betere beslissingen te maken en je eigen kracht en kwetsbaarheid te omarmen en meer en meer te belichamen.

De Gene Keys zijn een verdere uitwerking van je Human Design-profiel

In je Human Design profiel tref je 64 zogenaamde ‘gates’ (poorten) aan. De Gene Keys zijn een verdere uitwerking en verdieping van die gates. Richard Rudd, mysticus en dichter schreef daar een fascinerend (en lijvig!) boekwerk* over.

De Gene Keys zijn gebaseerd op de 64 hexagrammen van de I Ching, het eeuwenoude Chinese ‘Boek der Veranderingen’.

Iedere hexagram staat voor een bepaalde archetypische kwaliteit die wij mensen in ons dragen. Intrigerend genoeg corresponderen die 5000 jaar oude hexagrammen met de 64 bouwstenen waaruit ons DNA bestaat. Vandaar dus de naam Gene Keys, het zijn als het ware ‘sleutels’ waarmee je het potentieel in je DNA verder kunt ontsluiten.

Door je eigen Gene Keys met nieuwsgierige blik te onderzoeken en in jezelf als het ware de ruimte te geven, opent je binnenwereld zich meer en meer en leer je jezelf en je plek in de wereld steeds beter kennen en waarderen.

Je Gene Keys-profiel

Ook je Gene Keys profiel is gebaseerd op je geboortedatum, -tijd en -plaats.

Het ziet er echter heel anders uit dan je Human Design-profiel, het toont je niet zozeer je ‘profiel’ als wel je ‘levenspad’, ook wel het ‘gouden pad’ genoemd.

Het vertelt je over het soort uitdagingen en uitnodigingen die je tegen zult tegenkomen in je leven, je relaties en je werk.

Daarmee geeft het je een spiegel die je helpt jezelf en de mensen om je heen om je heen -in al zijn complexiteit- beter te kennen en te begrijpen.

Hier kun je jouw Gene Keys profiel (gratis) aanvragen*..

 

‘Geduldig en met vriendelijke ogen..’

Net zoals Human Design schrijven de Gene Keys je niets voor, ze zeggen niet wie of wat je bent, maar nodigen je uit om met ‘vriendelijke ogen’ geduldig naar jezelf te kijken en zo de potentie die in je verborgen is meer en meer de ruimte te geven om tot volle bloei te komen.

De Gene Keys inspireren je dichter bij jezelf te komen en je talenten en kwaliteiten werkelijk te belichamen.

Dit maakt het steeds vanzelfsprekender, en gemakkelijker ook, om meer en meer ‘jezelf’ te zijn en het beste van jezelf vrijuit met anderen te delen.

Human Design en de Gene Keys zijn voor mijzelf en steeds meer andere mensen een bron van support en inspiratie, wie weet zijn ze dat ook voor jou!

Heb je vragen of wil je even overleggen hoe jij met deze kennis aan de slag kunt gaan? Mail me gerust even.

Hartelijke groet,

 

 

 

Lees hier meer over de 100% JJ SESSIES die ik aanbied..

 

Klik hier om je gratis aan te melden voor updates over Human Design & de Gene Keys

Scroll naar boven