100% JIJ | SESSIE

Ontdek en omarm jouw eigen stem & stijl..

Ieder van ons wordt geboren met een speciale mix van kwaliteiten, talenten, energie, uitstraling inclusief natuurlijk allerlei eigenaardigheden die ons uniek en interessant maken.

Ik noem die mix ook wel onze STILLE KRACHT.

Oftewel dat wat we van nature zijn en uitstralen, zonder dat we daarvoor enige moeite hoeven te doen of zonder ons in een of andere ‘vorm’ hoeven te wringen.

Die stille kracht vrij spel te geven zorgt voor echte verbinding en helpt ons om dat wat we te delen hebben ook echt over het voetlicht te krijgen.

‘Onze STILLE KRACHT is wat onze communicatie effectief, echt en ‘vanzelfsprekend’ maakt.’

 

Toch is het vaak moeilijk te vertrouwen op wat wij van nature in huis hebben..

En dat is geen wonder, al van jongs af aan immers worden we overspoeld met verwachtingen, beelden en ideeën over wie en wat we allemaal zouden moéten zijn en zo verliezen we beetje bij beetje de connectie met wie en wat we wérkelijk zijn.

Voeg daar nog bij de universele angst om te worden afgewezen of niet serieus te worden genomen en het is geen wonder dat het zo moeilijk is inderdaad ‘jezelf’ te zijn, al helemaal in je werk  of je business.

Om daar onze weg in te vinden volgen we het voorbeeld van anderen en proberen we dingen te doen zoals ‘iedereen ze doet’, want dat lijkt de meest veilige weg te zijn.

Maar vaak wringt dat. Je voelt dat er iets niet helemaal klopt. Dat je jezelf moet forceren of dwingen en vooral ook dat je iets achterhoudt van jezelf: dat wat jou tot JOU maakt en dat uiteindelijk het beste is wat je maar geven kunt.

Hoe zou het zijn om daar iets wezenlijks in te kunnen veranderen?

Meer en meer je beste zelf te kunnen zijn?

In je werk, je communicatie, het werken aan je marketing en zichtbaarheid?

 

Hi, ik ben Jacqueline Hulleman

Al ruim 25 jaar heb ik mijn eigen coaching & alexandertechniek-praktijk. Om daar iets meer dan een ‘mooie hobby’ van te maken bleek al snel hoe belangrijk het was om dat wat ik te bieden had op een krachtige manier te communiceren.

Maar hoe precies doe je dat? Ik volgde vele cursussen op het gebied van marketing en communicatie en probeerde wat ik leerde te implementeren.  Dat viel me niet mee en veel van de adviezen die ik kreeg bleken niet te werken of putten me zo uit dat ze me het plezier in mijn werk bijna ontnamen.

Op een gegeven punt realiseerde ik dat dit voor mij niet ‘de weg naar succes’ was.

Ik realiseerde me dat het essentieel voor me was om dicht bij mijzelf te blijven en dingen op mijn eigen manier te doen.

‘Hoe meer jezelf toestaat inderdaad ‘jezelf’ te zijn hoe leuker en effectiever (!) marketing en communicatie blijken te worden’.

 

Hoe kan ik jou hierin ondersteunen?

Ik help je jezelf en dat wat je van nature in huis hebt in een helderder licht te zien.

Ik houd je een vriendelijke spiegel voor en nodig je uit om stil te staan bij wat jou sterk en uniek maakt.

Samen onderzoeken we hoe jij jouw ‘stille kracht’ meer en meer kunt gaan inzetten in je communicatie, je werk en je leven.

Dat zal je helpen dat wat jij te delen hebt ook werkelijk over het voetlicht te brengen. Op een manier die goed werkt en ook echt goed voelt.

Ho mooi is dat?

‘Ik mag er zijn!’
De sessies met Jacqueline hebben mij nieuwe inzichten gegeven en ook handvaten om hier verder mee aan de slag te gaan. De gesprekken vond ik erg fijn en ondersteunend, Jacqueline gaf me echt het gevoel dat ik er ‘mag zijn’ en ik het dus ook op mijn eigen manier kan doen.’
Mirjam, HR medewerker

 

Human Design en de Gene Keys helpen onszelf in een helderder licht te zien.

Zij houden ons als het ware een spiegel voor en helpen ons te zien wat ons potentieel is en ook waar onze valkuilen liggen en hoe we daar het beste mee om kunnen gaan.

Zo helpen zij om onszelf en onze eigen ‘stille kracht’ niet alleen beter te begrijpen maar ook echt te belichamen.

En daarmee hebben we echt de allerbeste basis voor onze communicatie.

Na afloop van onze sessie(s) beschik je over concrete aandachtspunten en direct toepasbare tips en tactieken, die je zullen helpen om nieuwe inzichten over jezelf ook echt te gaan gebruiken in je leven, je werk en  communicatie.

 

‘Nog heel erg bedankt voor het fijne, waardevolle en verhelderende gesprek!
Het heeft me in een aantal dingen bevestigd wat ik al wist.
En daarnaast heeft het me een aantal nieuwe inzichten gegeven waar ik zeker wat mee kan’. Nancy, passie-ondernemer

 

Voor wie is een 100% JIJ Sessie interessant?

✔ Voor jou, als je iets te delen hebt waar je hart sneller van gaat kloppen en dat je écht over het voetlicht wilt krijgen. Op een manier die helemaal klopt met wie JIJ bent en waar jij voor staat in je werk en in je leven.

✔ Voor jou, als je meer flow en verbinding wil ervaren in je spreken, pitchen of presenteren.

✔  Voor jou, als je ‘dichter bij jezelf’ wilt blijven in je spreken en communiceren.

✔ Voor jou, als je ook in lastige spreeksituaties (zoals presentaties, pitches, sollicitatie-gesprekken, verkoopgesprekken) je beste zelf wilt kunnen zijn.

✔ Voor jou, als je nieuwsgierig bent naar wat jouw Human Design & Gene Keys-profiel jou te vertellen heeft over wat jou pas echt sterk en boeiend maakt in je spreken en communiceren.

 

Wat krijg je precies?

1 individuele (online) sessie van 70 minuten waarin we jouw ‘stille kracht’ als spreker en communicator samen onderzoeken en verhelderen.

✔ Je kunt me alles vragen wat je maar wilt.

✔ Volop praktische tips en concrete aandachtspunten om je te helpen om dat wat je over jezelf ontdekt ook echt te kunnen gebruiken en implementeren.

✔ Vervolgsessies zijn mogelijk.

‘Ik ben nu zélf mijn eigen communicatie-adviseur!’
Margo, lifestyle-coach

 

Wanneer zijn de sessies?

Op afspraak, online en altijd overdag op een woensdag, donderdag of vrijdag.
Na aanmelding ontvang je een link naar mijn digitale agenda waarin je zelf een afspraak kunt inplannen.

Wat kost het?

Een 100% JIJ- sessie (70 minuten) kost  147 euro
(Prijzen zijn inclusief 21% btw)

 

Klik hier om jouw 100% JIJ-sessie (van 70 minuten) te bestellen..

Je betaling is veilig. Na je betaling ontvang je een factuur plus (binnen 1 werkdag) een email met alles wat ervoor nodig is om binnenkort samen aan de slag te kunnen gaan. 🙂

 

Heb je nog vragen?

Stuur dan even een kort mailtje naar info@sprekenzonderstress.nl, ik kijk uit naar je bericht!

Hartelijke groet,

 

 

 

 

PS. Klik hier om mijn algemene voorwaarden te lezen..

 

Klik hier om jouw 100% JIJ-sessie (van 70 minuten) te bestellen..

Je betaling is veilig. Na je betaling ontvang je een factuur plus (binnen 1 werkdag) een email met alles wat ervoor nodig is om binnenkort samen aan de slag te kunnen gaan. 🙂

 

 

‘Als theesommelier geef ik o.a. lezingen en veel workshops en ik heb nog dagelijks veel profijt van wat ik bij jou heb geleerd.’
Karin Kamman, theesommelier, www.santhee.nu

‘Jacqueline heeft me geholpen te zien wat ik zelf niet zag in mezelf, daar ben ik haar nog altijd dankbaar voor.’
Esther

‘Wat me aantrekt in Jacqueline is haar échte aanwezigheid, haar échte aandacht, haar vermogen om werkelijk present te zijn. Tijdens de sessie schonk ze me rust, ruimte en aandacht en ze hielp me werkelijk gewaar te worden. De inzichten die ik verkreeg helpen me daadwerkelijk anders te doen en te zijn in mijn dagelijkse praktijk.’
Mirjam Boeke, trainer

‘Afgelopen maandag heb ik een verhaal gehouden voor een publiek van 150 man over mijn boek. Daarbij heb ik erg veel gehad aan jouw coaching. Ik heb een structuur voor het verhaal, ik weet beter wat ik zelf kan doen qua contact met het publiek en daardoor ben ik minder nerveus en gaat het beter.’
Esther de Haan, auteur en organisatiecoach, callingu.nl

 

Inschrijven

 

Je betaling is veilig. Na je betaling ontvang je een factuur plus (binnen 1 werkdag) een email met alles wat ervoor nodig is om binnenkort samen aan de slag te kunnen gaan. 🙂

Scroll naar boven