Dag!

Proficiat, je hebt het coach-traject ‘Van Spreekangst naar Spreekplezier’ afgerond en bent klaar voor de volgende fase!

Ik hoop echt dat ons werk samen je al een stuk meer rust en vertrouwen heeft gebracht.

Tegelijkertijd weet ik ook dat er nog veel meer voor je in het verschiet ligt. Niet alleen qua zekerheid, maar ook als het gaat om nog meer ‘je beste zelf’ te kunnen zijn ‘no matter what’.

Wat dat betreft is het (echte en spreekwoordelijke 😉 SPOTLICHT een fascinerende plek die ons uitnodigt om steeds weer opnieuw nieuwe dingen over onszelf en het leven te ontdekken en te ontwikkelen..

✔ Hoe kun je gaan spreken met inderdaad steeds meer PLEZIER?

✔ Hoe zorg je ervoor dat je boodschap krachtig over het voetlicht komt?

✔ Hoe om te gaan met perfectionisme en ander uitstelgedrag als dat weer eens de kop opsteekt?

✔ Hoe geef je tools als rust nemen, mediteren of EFT een plek in in je dagelijkse leven?

✔ Wat geeft je ‘recht van spreken’? Wat is jouw persoonlijke verhaal en wat is de essentie van de boodschap die je graag delen wilt?

Om je daarin nog verder te ondersteunen en te inspireren, wil ik je heel graag uitnodigen voor een vervolg van ons werk samen via..

SPREKEN MET PLEZIER | 3 maanden extra support & inspiratie

In SPREKEN MET PLEZIER vind je alles wat je nodig hebt om voluit verder te gaan met het spreken zonder stress-proces zodat je met steeds meer plezier 😉 en succes jouw plek in het spotlicht in kunt nemen. En je je daarbij goed en sterk voelt.

De komende 3 maanden ontvang je iedere maand extra content. Alles om je verder te ondersteunen en toe te juichen in jouw reis naar steeds meer spreekplezier. (En het succes dat daarbij hoort 😉

We gaan dieper in op thema’s als (dagelijks) stressmanagement, jouw persoonlijke stijl en kracht als spreker, werken met je ademhaling, houding en tempo, je nieuwe scenario, de kunst van het effectief visualiseren, praktische tips, tricks en meer.

En omdat ik weet dat je het druk hebt houd ik alles zo kort en krachtig mogelijk.

Je kunt SPREKEN MET PLEZIER volgen in je eigen tempo en alle modules blijven voor je beschikbaar in jouw eigen ‘Spreken zonder stress’- online trainingsomgeving.

Wat zit er allemaal in SPREKEN MET PLEZIER?

✔ Mini-masterclasses op audio of video

✔ Korte video’s met praktische tips en oefeningen

✔ Extra EFT-video’s rondom specifieke thema’s

✔ Handige werkbladen en templates.om snel en gemakkelijk pakkende presentaties te creëren.

✔ Iedere 2e maandag van de maand een telefonisch SPREEKUURTJE, waarin ik je coach en je me alles kunt vragen wat je maar wilt. Kun je er niet life bij zijn, dan kun je me je vragen van tevoren mailen.

✔ Applaus en een hart voor onder je riem. Als je me laat weten wanneer je iets spannends gaat doen of hebt gedaan, dan juich ik je toe. 🙂

En last but not least..

✔ 20% KORTING op Jacqueline’s workshops en Alexandertechieklessen

Drie maanden SPREKEN MET PLEZIER | extra support & inspiratie kost 147 euro (incl. 21%btw) als je je deze week nog aanmeldt.
(Daarna gaat de prijs omhoog en betaal je 194 euro.)

Klik hier om je aan te melden voor SPREKEN MET PLEZIER en ontvang extra support & inspiratie 

‘Nou dat klinkt allemaal best goed Jacqueline, maar kan ik niet beter eerst even afwachten of ik het niet ook alleen af kan?’

Dat kun je natuurlijk doen 😉 maar hoeveel fijner is het niet om jezelf dit extra steuntje in de rug te gunnen?

Hoeveel gemakkelijker (en leuker!) is het om niet alles uit jezelf te hoeven halen, maar je gesteund te weten en gebruik te maken van een rijkgevulde schatkamer boordevol inspiratie en ideeën?

Hoe interessant is het niet om nog meer over jezelf als spreker te leren? Je skills te verdiepen en te verankeren, juist nu je er zo goed mee bezig bent!

Daarom heb ik een extra bonus voor jou als snelle beslisser

Als je je binnen 1 week aanmeldt (super!) dan ontvang je..

✔ de Calm & Confident Coach Jezelf-KIT (ter waarde van 97 euro)

In deze online mini-training neem ik je mee door het Calm & Confident Coach Jezelf Proces. Superhandig om steeds weer naar terug te kunnen keren en je innerlijke gevoel van rust en zelfvertrouwen een fijne boost te geven. Voor als het allemaal even wat hapert of je iets extra spannends voor de boeg hebt.

De eerste SPREKEN MET PLEZIER-module ontvang je kort na aanmelding.  

De daaropvolgende modules ontvang je daarna steeds 1 maand later.

Ik kijk er enorm naar uit om nog even samen met je verder te gaan en je te ondersteunen en toe te juichen.

Ik weet dat je heel veel te delen hebt en ik hoop en verwacht dat ‘Spreken met plezier’ je gaat helpen daarin nog heel veel meer moois te ontwikkelen.

Zullen we samen nog even verder gaan?!

Klik hier om je aan te melden voor SPREKEN MET PLEZIER | extra support & inspiratie

Hartelijke groet,

PS. Heb je vragen of wil je even overleggen?  Mail me even, dan overleggen we even. Ook als de betaallink problemen geeft, of je liever op een andere manier wilt betalen, laat het me weten, dan lossen we dat op!

Klik hier om je aan te melden voor SPREKEN MET PLEZIER en ontvang extra support & inspiratie 

Scroll naar boven