Intensief coaching traject voor vrouwen met een missie. Verdiep je skills als spreker en leer hoe je een ijzersterke lezing creëert.

Heb jij waardevolle kennis, ideeën of expertise die je graag volop en vrijuit wilt delen?

 • Wil jij de wereld een stukje mooier, beter, gezonder maken met wat jij te bieden hebt?
 • Wil je meer mensen helpen en van je bedrijf of baan een mooi succes maken?
 • Maar merk je dat jouw eigen enthousiasme niet genoeg is om dat wat je te bieden hebt ook echt over het voetlicht te krijgen?

Dan is het de hoogste tijd om aan de slag te gaan met dat wat jou uniek en onderscheidend maakt en een lezing te creëren waarmee jij het verschil maakt.

Herken je dit?

 • Je spreekt regelmatig over wat je doet of wilt dat gaan doen.
 • Je wilt iets teweeg brengen met je spreken, mensen iets van waarde meegeven, hen inspireren en in beweging brengen.
 • Maar je mist helderheid en focus in je verhaal.
 • Je hebt veel te delen, maar vindt het moeilijk te benoemen wat jouw unieke waarde is.
 • Je hebt het gevoel dat het beter kan, pakkender, persoonlijker.

Zelf heb ik ook lang geworsteld met het presenteren van mijn werk.

Nu alweer heel wat jaren geleden stond ik voor  een volle zaal mensenIk had net een presentatie over de Alexandertechniek gegeven.

Ik had -dacht ik- waardevolle informatie gegeven over een techniek die mijn leven enorm had verrijkt en die ook voor anderen life changing zou kunnen zijn.

Ik stond nog een beetje na te trillen en was best trots op mezelf.  Maar ik zag en voelde ook dat mijn enthousiaste verhaal niet echt was aangekomen. Jazeker, mensen kwamen naar me toe en gaven me aardige complimenten, maar verder gebeurde er helemaal niets. Zo goed als niemand vroeg naar meer informatie, laat staan dat iemand een afspraak voor een vervolg wilde maken.

Er moest iets gebeuren en ik ben me gaan verdiepen in marketing- en presentatietechnieken en volgde een training ’transformational speaking’.  Ik ging op zoek naar mijn eigen verhaal en boodschap en ontdekte stap voor stap wat ervoor nodig was om mijn publiek ook echt te bereiken. Niet alleen hun hoofd, maar ook hun hart.

Hoe je dat doet? Dat deel ik dolgraag met je tijdens dit ‘Creëer jouw krachtige lezing traject’.

Creëer jouw krachtige lezing en straal

Een intensief ontdek- en ontwikkel-traject, waarin je leert hoe je een krachtige lezing creëert. Een lezing waar jij en je publiek blij mee zijn en die helemaal klopt bij wie jij bent en waar jij voor staat.

Welke resultaten mag je van dit traject verwachten?

 • Je hebt een lezing waar jij en je publiek blij mee zijn
 • Je weet precies waar jouw kracht als spreker ligt en hoe je die kunt inzetten.
 • Je kent je kernboodschap, de basis van al je zakelijke spreken en presenteren.
 • Je maakt mensen nieuwsgierig naar wat je te bieden hebt en inspireert hen om in actie te komen.
 • Je trekt als vanzelf jouw ideale klanten aan. De mensen die zich aangesproken voelen door wat jij hen te bieden hebt zullen graag met je in zee gaan.
 • Je beschikt over een simpele methode om steeds weer nieuwe presentaties en lezingen te ontwerpen en te geven.
 •  Je kunt uit het hoofd spreken en hebt geen uitgeschreven script nodig.

 

Voor wie is het traject bedoeld?

Dit traject is voor vrouwen die iets van waarde in de wereld willen zetten en echt een verschil willen maken.

 • Het traject is geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren sprekers.
 • Je hoeft geen ‘geboren’ spreker of performer te zijn.
 • Vind je spreken spannend? Dat is geen punt. Dit traject zal je helpen om met meer rust en vertrouwen jouw verhaal te doen.

Wat krijg je precies?

We beginnen met een telefonisch intake gesprek  

Je inventariseert waar je nu staat en bepaalt je doelen. Zo weet je zeker dat je alles uit de training haalt.

Je ontvangt een voorbereidende opdracht

Deze opdracht helpt je om zo goed mogelijk met het creëren van je lezing aan de slag te gaan

Je krijgt 2 tot 3 intensieve coachingsessies online en/of in mijn lespraktijk in Amsterdam

Tijdens deze sessies leer je alles wat je nodig hebt om een pakkende lezing te creëren en je skills als spreker en performer te versterken.

Sessies duren 1,5 tot 2,5 uur. Na de eerste sessie spreken we het aantal sessies en de duur ervan af.

 

Thuisopdrachten

Tussen de live sessies door ga je zelf aan de slag met een aantal thuisopdrachten. Deze opdrachten ondersteunen het creatie-proces en helpen je stap voor stap om steeds meer helderheid te krijgen over jezelf, je boodschap en je verhaal.

Als BONUS ontvang je de Calm & Confident Coach Jezelf Kit ( waarde 174 euro)

In deze compacte online min training neem ik je mee door een een krachtig coach-jezelf proces dat helpt stress te kalmeren en te transformeren in steeds meer zelfvertrouwen.

Wie is de docent-trainer, Jacqueline Hulleman?

Mijn achtergrond ligt in het theater. Ik heb veel op het podium gestaan, maar vooral ook geregisseerd en acteertrainingen gegeven.

Ik ben een gekwalificeerd docente Alexandertechniek met ruim 15 jaar ervaring in het geven van lessen en workshops over spreken, presenteren en stressmanagement.

Verder ben ik een ervaren spreker en heb ik voor heel veel verschillende soorten groepen gestaan.

In de loop der jaren heb ik ongelooflijk veel geleerd over hoe je je beste zelf kan zijn als je voor een groep staat en je ervoor kunt zorgen dat je dat wat je wilt delen ook echt over het voetlicht krijgt.

Ik volgde verschillende marketing trainingen en een training transformational speaking. Ik ontdekte de kracht van een goed verhaal en merkte dat niets beter werkt dan dicht bij jezelf te blijven en van daaruit op zoek te gaan naar echte verbinding.

In de training Jouw SIGNATURE TALK in 5 stappen komen al mijn kennis en ervaring als theatermaker, spreker en docent alexandertechniek prachtig samen. Ik zou het fantastisch vinden om die kennis met jou te mogen delen.

Wat anderen over mij zeggen:

“Wat een ontdekking en bevrijding en wat een feest om met die nieuwe ervaringen te kunnen presenteren!  Jacqueline gaf mij in een perfect op maat gesneden training antwoord op al mijn presenteer-vragen. En dat niet alleen, de oefeningen, ontspanning en Jacqueline’s scherpe observaties en coaching, leverden onverwachte, inspirerende inzichten op die me nog steeds helpen in mijn dagelijkse doen en laten. Ik ben Jacqueline heel dankbaar voor haar wijsheid en input en gun iedereen zo’n prachtig avontuur!’
Maja Nijessen, tekstschrijver, musicus, gids

‘In één middag legt Jacqueline de essentie van presenteren bloot, maar bovenal laat ze je het ervaren. Dat laatste doet ze op zo’n manier dat de ‘incorporatie’ van het geleerde eigenlijk ter plekke plaatsvindt. En dat maakt het verschil met veel andere trainers. Ze begeleidt je onnadrukkelijk en licht, waardoor je amper merkt hoezeer ze doordringt. Jaqueline zorgt ervoor dat je een hoop weglaat, waardoor er precies dat van jezelf naar voren kan komen waar je zelf zo naar op zoek was.”
Anne-Miek Hermsen, studentenbegeleider, Groningen

‘Iedereen die voor zijn werk of privéleven vaak in een groep(je) moet spreken en hier onzeker over is zou deze training moeten volgen. Je kunt hier een heleboel leren om het spreken makkelijker te maken.’
Maureen Croese, www.merem.nl

“Veel geleerd tijdens de workshop spreken zonder stress bij Jacqueline. Heeft me veel lucht, inzichten en ervaringen gegeven.”
Els Dekkers, Loopbaanbegeleiding, www.elsdekkers.nl

 

Praktische gegevens over het traject

Wanneer kunnen we beginnen?

Op afspraak en afhankelijk van onze agenda’s.

Waar is het?

Online en live.

De coachingsessies vinden plaats in Ruimte Kortenaer op het Kortenaerplein 32 in Amsterdam-West. De ruimte is goed bereikbaar met het OV. Parkeren in de buurt is prima mogelijk.

Het is ook mogelijk om online te werken.

Wat kost het?

874 euro

NB. Deze prijs is ex. 21 % btw voor ondernemers | incl. 21 % btw voor particulieren.

Is er een betalingsregeling?

Het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen. Wil je dat, neem even contact met me op dan bespreken we de details.

En geen zorgen, want er is een 100% glimlach-garantie

Natuurlijk proberen we samen van te voren samen zo goed mogelijk te bepalen of dit traject bij jou past en voldoet aan jouw doelstellingen en verwachtingen. Maar als je na de eerste life- sessie toch het gevoel hebt dat dit het niet voor je gaat worden, dan kun je dat direct na afloop van die sessie alsnog aangeven. Je betaalt dan 274 euro.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?

Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan door het sturen van een kort mailtje naar info@sprekenzonderstress.nl

In dit gesprek (per telefoon of Skype) bekijken we of dit traject inderdaad is wat jij zoekt en of het voor jou een goede keuze is.

Dit gesprek verplicht je tot niets. Ben jij er klaar voor?!

Ik kijk ernaar uit naar je bericht!

Scroll naar boven