Dit is jouw verhaal-6Individuele spreek-coaching op maat voor vrouwelijke professionals die hun impact te vergroten en met meer succes en plezier willen spreken en presenteren.

 

Als je voor een groep gaat staan dan doe je dat niet voor niets. Dan wil je een verschil maken met wat je te delen hebt.

Je wilt je publiek niet alleen informeren, maar ook inspireren en in beweging brengen.

Je wilt de ‘show stelen’ op een manier die goed voelt en die bij je past..

‘Wat me aantrekt in Jacqueline is haar échte aanwezigheid, haar échte aandacht, haar vermogen om werkelijk present te zijn.

Tijdens onze sessies schonk ze me rust, ruimte en aandacht en ze hielp me werkelijk gewaar te worden. De inzichten die ik verkreeg helpen me nog steeds.’

Mirjam Boeke, trainer, www.despeelacademie.nl

Hoe ‘steel je de show’?

Dit is onderwerp dat mij al heel lang fascineert. Eerst als theatermaker, later ook als spreker, docent Alexandertechniek en (sinds 2012 alweer) als spreekcoach voor vrouwen. En inmiddels heb ik honderden mensen mogen helpen om met meer succes en plezier het woord te nemen.

In een Steel de Show-coaching traject gaan we samen op zoek naar hoe jij jouw impact als spreker kunt vergroten. Op een manier die bij je past, goed voelt en goed werkt. Introvert, extravert, rustig of juist bruisend van de energie, dat maakt niet uit, zolang het maar klopt met wie jij bent.

De inhoud van een Steel de Show-traject is altijd op maat en afhankelijk van wat jij persoonlijk nodig hebt om je impact te vergroten en met meer succes en plezier te kunnen spreken en presenteren.

‘Afgelopen maandag heb ik een verhaal gehouden voor een publiek van 150 man over mijn boek. Daarbij heb ik erg veel gehad aan Jacqueline’s coaching. Ik heb een structuur voor het verhaal, ik weet beter wat ik zelf kan doen qua contact met het publiek en daardoor ben ik minder nerveus en gaat het beter.’
Esther de Haan, auteur en organisatiecoach, callingu.nl

Steel de Show: de eerste stap

De eerste stap is het aanvragen van telefonische kennismakingsgesprek. In dat gesprek bespreken we waar jij nu staat en wat jij nodig hebt om de show te kunnen gaan stelen en hoe ik je daar eventueel in kan ondersteunen.
Mail me en ik neem binnen 48 uur contact met je op om een afspraak te maken.

Klik hier om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen  

Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn oa:

# Spreekstress-management
Bij spreken in het openbaar hoort een extra dosis adrenaline, dat is geen enkel probleem zolang je maar weet hoe je er om mee moet gaan. In Steel de Show besteden we hier zeker aandacht aan. Maar als je zenuwen je echt erg in de weg zitten, raad ik je aan om met het coaching-traject van Spreekangst naar spreekplezier te beginnen, daarmee heb je de beste basis.

# Werken aan een specifieke presentatie
Heb je een belangrijke presentatie voor de boeg? De presentatie van je boek misschien? of wil je een TED-Talk waardige presentatie creëren?

# Spreken vanuit je ‘HOME ZONE’
Hoe kun je spreken en presenteren vanuit die plek in je waarin de woorden als vanzelf komen en je spreekt vanuit FLOW en verbinding? Te leren hoe dit voor jou persoonlijk werkt is vaak al genoeg om iedere ‘show te kunnen stelen’.

# Jouw natuurlijke kracht en eigenheid als spreker
We zijn allemaal verschillend maar hebben ook allemaal iets dat ons onweerstaanbaar maakt als spreker, onze hoogstpersoonlijke ‘stille kracht’. Wat is de jouwe en hoe kun je die zo prettig en effectief mogelijk inzetten?

# Wat is jouw ‘waarom’?
Wat is jouw ‘waarom’ en wat is het dat jij in de wereld wilt zetten?

# Wat is  jouw ‘signatuur-verhaal’?
Wat heeft het leven jou geleerd en geeft je recht van spreken? Je signatuur-verhaal vertelt het allemaal.

# Storytelling op zijn best 
Verhalen zijn een geweldige manier om niet alleen het hoofd maar ook het hart van je publiek te bereiken. Hoe kun jij storytelling inzetten om de show te stelen?

# Presentatie-skills verdiepen en versterken
Hoe zet je je adem, stem, lichaam in om jouw verhaal over het voetlicht te brengen?

# Vol vertrouwen omgaan met weerstand
Hoe ga je het beste om met kritische vragen of afkeurende signalen vanuit je publiek?

# Effectieve interactie met je publiek
Hoe meer je publiek zich echt aangesproken en betrokken voelt bij jouw verhaal hoe beter. Maar hoe doe je dat? En hoe werkt dat voor jou het best?

‘De oefeningen, ontspanning en Jacqueline’s scherpe observaties en coaching, leverden onverwachte, inspirerende inzichten op die me nog steeds helpen in mijn dagelijkse doen en laten. Zo werd de training een geweldige ontdekkingstocht.

Ik ben Jacqueline heel dankbaar voor haar wijsheid en input en gun iedereen zo’n prachtig avontuur! Dankzij jouw scherpe en subtiele coaching heb je me niet alleen plezier in presenteren gegeven, maar ook waardevolle inzichten in mijn dagelijkse doen en laten!’

Maja Nijessen, tekstschrijver, musicus, gids

Klik hier om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen..  

 

Ik kijk uit naar je bericht!

Hartelijke groet,

Jacqueline Hulleman

 

 

PS. Zit spreekstress je nog erg in je weg?

In Steel de Show besteden we zeker aandacht aan het omgaan met de spanning die bij spreken in het openbaar hoort. Maar als spreekstress je erg in de weg zit raad ik je aan om met het traject Van Spreekangst naar spreekplezier te beginnen.

Lees hier meer over het coaching-traject Van Spreekangst naar Spreekplezier..

Scroll naar boven