Zonder zorgen zichtbaar
1:1 mentoring & coaching


speciaal voor vrouwen die veel te delen hebben, maar niet zo graag of vanzelfsprekend in het spotlicht gaan staan

Je hebt iets waar je hart sneller van gaat kloppen en dat je graag wilt delen.
Een idee, een project, een aanpak, een therapie, een boek of wat iets anders waarvan je weet dat het ook voor anderen van waarde is.

 

Je wilt niets liever dan jouw werk in de wereld zetten, maar..

Werken aan je zichtbaarheid voelt zwaar, als nog wéér een klus erbij..

✔ Er is zoveel wat je zou moeten doen. Het voelt overweldigend.

✔ Steeds maar weer posten op social media put je uit.

✔ Je vindt het lastig te formuleren wat je precies doet en kunt betekenen.

✔ Je merkt dat je dingen toch weer steeds voor je uitschuift en dat frustreert.

✔ Je hebt geen helder plan en ‘doet eigenlijk maar wat’ en ondanks al het werk dat je er insteekt, levert het nauwelijks iets op.

Herken je iets in wat hierboven staat? Lees dan zeker nog even verder..

 

Ik ben hier om je te helpen om -nu eindelijk(!) meer van jou en je mooie werk te laten zien en horen

En dat op een manier die niet alleen goed voelt maar ook goed werkt.
Zodat je echt DAT verschil kunt gaan maken.
Je meer mensen zult kunnen helpen.
En je meer dan voldoende geld kunt verdienen met wat jij te bieden hebt.
En dat alles zonder jezelf daarbij voortdurend te hoeven pushen of  dwingen.
Maar vanuit een gevoel van rust en diep vertrouwen.
Hoe klinkt dat?!

 

‘Jacqueline heeft mij geleerd om zonder terughoudendheid, in voor mij stress-veroorzakende of stress-vergrotende omstandigheden, mijn verhaal op een heldere manier te kunnen vertellen.
Ik zocht hulp bij het verwoorden van mijn missie en het hardop durven uitspreken hiervan. Ik had hier nogal wat twijfels over. Twijfels over mezelf (ben ik goed genoeg in wat ik doe), zakelijkheid versus intimiteit van mijn dienst (hoe gebruik je persoonlijke ervaring bij een zakelijke presentatie), en ook hoe kom ik helder over?
Het eindresultaat van ons werk samen heeft me echt verrast. Jacqueline heeft me geholpen om tot de kern komen van mijn boodschap (diep graven in eigen kern, en dus weer veel over mezelf geleerd).
Ik heb ontdekt dat wanneer ik iets echt belangrijk vind, ik wel degelijk uit mijn comfortzone kan stappen en naar voren durf te treden. De ‘bibbers’ zijn veel minder en ik ervaar veel meer vrijheid van spreken.
Het traject heeft me ook meer zelfverzekerd gemaakt om naar een netwerkevent of evenement te gaan waarbij ik alleen naar binnen moet stappen. En daar mijn verhaal te doen ( maar nog niet eens altijd) of gewoon bij een groep te gaan staan en deel te nemen aan het gesprek.”
Yvonne Taks 

 

Dag, ik ben Jacqueline Hulleman

Zichtbaarheid is een thema dat mij al heel lang fascineert. Eerst in mijn werk als theatermaker en later ook toen ik mijn eigen spreekcoachings-praktijk in de wereld wilde zetten.

In de afgelopen 35+ jaren heb ik er ongelooflijk veel over geleerd en uitgevonden.
Ik heb daarbij ontdekt hoe belangrijk het is om niet alleen aandacht te geven aan WAT je precies doet rondom je zichtbaarheid, maar vooral ook aan HOE je dat wilt doen.

Want ja, het is echt waar, hoe meer plezier en vertrouwen je stopt in het werken aan je zichtbaarheid, hoe beter dat wat je doet en deelt overkomt en werkt!
Dat vertrouwen en plezier ontstaat als vanzelf wanneer je eigen unieke stem en stijl werkelijk omarmt en oude angsten en onzekerheden kunt laten gaan gaan.
Hoe je dat precies aanpakt? Daar help ik je bij!

 

Werken aan je zichtbaarheid betekent dat je je comfortzone uit moet en dat is per definitie eng.

Jezelf zichtbaar maken is niet niks. We krijgen te maken met dingen als gepieker, getwijfel, perfectionisme en allerlei andere vormen van uitstelgedrag:
✔’Wie zit er nu helemaal om mij te wachten?’
✔’Wie ben ik om dit in de wereld te zetten?’
✔’Moet het niet anders? Moet het niet beter?’
✔’Is dit wel de moeite waard?’

En voordat je het goed en wel in de gaten hebt is het resultaat van al dat getob en getwijfel dat je toch weer minder van je laat zien en horen dan je eigenlijk zou willen. En dat ook nodig is om echt een verschil te kunnen maken.
Ik wil je graag laten weten dat je er niet alleen voorstaat.

Graag nodig ik je uit om jouw plek in het spotlicht in te gaan nemen.

Ik nodig je uit om oude angsten te bezweren en tot rust te brengen. Zodat je je beste zelf kunt zijn, ook als het spannend is.
En je jouw werk, verhaal, idee, project, dienst, aanpak, product of therapie volop en vrijuit kunt gaan delen!

 

Wie ben ik en waarom kan ik je steunen?

De vraag hoe je je beste zelf kunt zijn ook als het spannend of moeilijk is, houdt mij al mijn hele leven bezig. Eerst in mijn werk in het theater, waar ik werkte als actrice, regisseur en speldocent en later ook als docente Alexandertechniek.

Toen ik in 1999 startte met mijn eigen Alexandertechniek & coach-praktijk merkte ik hoe moeilijk het was om dat wat ik te bieden heb ook echt over het voetlicht te krijgen. Mijn klanten waren stuk voor stuk razend enthousiast over wat zij bij leerden, maar dat betekende nog niet dat ik ook voldoende nieuwe mensen bereikte.

Om van mijn praktijk een succes te maken bleek het absoluut nodig om uit te puzzelen hoe zichtbaarheid werkt. En dat is ook wat ik heb gedaan. Met veel vallen en opstaan, moet ik zeggen, en ook met hulp van een heel legertje coaches en mentoren.

In eerste instantie deed ik vooral wat ik anderen zag doen en wat business-coaches aanraadden.
Maar gaandeweg merkte ik dat dat eigenlijk helemaal niet zo goed voor me werkte. Ik vond het uitputtend om voortdurend op social media aanwezig te moeten zijn, de hele tijd te moeten bloggen, vloggen en noem maar op.

Ik besloot de regie weer terug te nemen en op zoek te gaan naar wat wel werkte voor me. Te werken aan mijn zichtbaarheid op een manier die echt klopte met wie ik ben en waar ik voor sta. Die leuk en inspirerend is om te doen. En die ook werkt.

En dat lukte! Mijn praktijk loopt nu beter dan ooit en mijn bereik groeit iedere dag. Werken aan mijn zichtbaarheid voelt niet langer zwaar, maar doe ik met hart en ziel.

De kunst is je eigen weg te vinden en te bewandelen als het gaat om het werken aan je zichtbaarheid. Dat is de enige echte ‘game changer’!

Er bestaat geen gouden strategie die voor iedereen werkt.
Maar er bestaat er wel eentje die voor JOU werkt, jouw eigen, hoogstpersoonlijke zichtbaarheid-strategie!

In de afgelopen 20 jaar heb ik al heel veel mensen mogen helpen om met meer plezier vertrouwen voluit in het spotlicht te gaan staan. Ik zou het fantastisch vinden ook jou daarin te mogen ondersteunen en toe te juichen.

 

‘Wat me aantrekt in Jacqueline is haar échte aanwezigheid, haar échte aandacht, haar vermogen om werkelijk present te zijn. Tijdens de sessie schonk ze me rust, ruimte en aandacht en ze hielp me werkelijk gewaar te worden. De inzichten die ik verkreeg helpen me daadwerkelijk anders te doen en te zijn in mijn dagelijkse praktijk.’
Mirjam Boeke, trainer, www.despeelacademie.nl

 

Hoe kan ik je ondersteunen?

Individuele coaching & mentoring-sessies op maat 

Samen bepalen we jouw hoogstpersoonlijke zichtbaarheidsplan voor de komende tijd en ik ga je helpen dat ook echt uit te voeren.

Ik kan je helpen bij onder andere:

✔ Wat is jouw kracht als communicator precies en hoe kun je die kracht het beste inzetten?
✔ Het helder krijgen van jouw boodschap
✔ Het helder krijgen en vertellen van jouw persoonlijke ‘waarom’ en verhaal
✔ Het oplossen van gevoelens van onzekerheid, imposter-gevoelens en angst.
✔ Het doorbreken van uitstelgedrag
✔ Opstellen en uitwerken van jouw hoogstpersoonlijke zichtbaarheidsplan
✔ Support en feedback bij de uitvoering van jouw zichtbaarheidsplan

 

Welke resultaten mag je verwachten van onze samenwerking?

Niets is zo moeilijk als alles op je eentje proberen te doen. Het is niet alleen moeilijk, het is voor de meeste mensen zelfs zo goed zelfs als onmogelijk. Zelf heb ik ook alleen maar kunnen komen waar ik nu ben dankzij de coaches leraren en mentors met wie ik in de afgelopen 30 jaar heb mogen samenwerken.
Gelukkig wordt werken aan je zichtbaarheid met de juiste support een stuk leuker, gemakkelijker en effectiever. Dat weet ik uit eigen ervaring en dat zie ik ook keer op keer bij de vrouwen die ik coach.

 

Je staat er niet langer alleen voor, want ik help je om..

✔ Jouw eigen weg te vinden ook als het gaat om werken aan je zichtbaarheid. Hoe beter dat wat je doet past bij wie jij bent en waar je voor staat, hoe leuker en gemakkelijker het allemaal wordt.

✔ Je eigen natuurlijke krachten, talenten en merkwaardigheden (nog) beter te leren kennen en gebruiken

✔ Je boodschap glashelder te krijgen
✔ Jouw eigen publiek te vinden en ook echt te bereiken
✔ Je focus te bewaken
✔ Daadwerkelijk in actie te komen
✔ Gerichte acties te nemen en te blijven nemen.
✔ Spannende stappen te maken
✔ Angst en onzekerheden te temmen
✔ Van werken aan je zichtbaarheid iets prettigs te maken
✔ Zichtbaarder te worden op een manier die helemaal bij jou persoonlijk past en niet alleen goed voelt maar ook echt goed werkt
✔ zodat jij dat wat jij te bieden hebt volop en vrijuit kunt gaan delen

 

Voor wie is deze coaching geschikt?

✔Voor jou als je creatief en ondernemend bent en mooie dingen in de wereld wilt zetten en daarmee een verschil wilt maken.
✔Voor jou als je je niet langer wilt laten leiden door oude angsten en onzekerheden, omdat je weet en voelt dat je veel meer bent dan dat.
✔Voor jou als je jezelf niet langer wilt forceren of dwingen, maar wel heel veel moois en spannends voor elkaar wilt krijgen.
✔Voor jou als je met je werk en je missie op een fijne en  vanzelfsprekende manier meer dan voldoende geld wilt verdienen.
✔Voor coaches, therapeuten, sprekers, kunstenaars, healers, schrijvers, journalisten, fotografen en andere wereldverbeteraars.

 

Wat kost het?

In overleg en afhankelijk van wat jij wilt bereiken, jouw situatie en budget, bepalen we de duur en intensiteit van het coaching-traject. Samenwerking is al mogelijk vanaf 370 euro.

 

De eerste stap is het boeken van een telefonisch kennismakingsgesprek

Dit eerste gesprek is gratis en helemaal vrijblijvend. In dit gesprek onderzoeken we waar je nu staat, wat je wilt bereiken, wat je nodig hebt qua ondersteuning en of en hoe ik je daar het beste in kan ondersteunen. Ik geef je altijd een eerlijk advies.

Klik hier om een (gratis) belafspraak met me te maken..   

Heb je nog vragen of wil je eerst even per mail overleggen? Mail me dan gerust even Ik kijk uit naar je bericht!

Hartelijke groet,

 

 

 

‘Ik heb spreken in het openbaar altijd vermeden. Het traject van Spreekangst naar Spreekplezier bleek heel verrassend , boeiend, leerzaam en inspirerend te zijn. Ik voel me nu veel rustiger en zekerder. Grootste eyeopener was het besef dat de voorbereiding voor zoiets als spreken in het openbaar geen momentopname is maar een gedragsverandering die in het algemeen veel rust met zich meebrengt.’
Hanneke, coach

‘Na jarenlange paniek gevoelens bij spreken bij lastige situaties voor mij besloot ik er toch maar wat aan te doen. De insteek om het via het lichaam aan te pakken sprak mij aan en was ik ook nieuwsgierig naar als therapeut zijnde. Na verloop van tijd begon ik steeds meer verschil te merken en nu een half jaar nadat ik klaar ben, zijn mijn klachten stukken verminderd en prima hanteerbaar. Ik weet nu wat ik moet inzetten en dat geeft al veel rust! Echt een aanrader dus!!’
Claartje, therapeut, Amsterdam

Klik hier om een (gratis) belafspraak met me te maken..   

 

‘Toen ik bij Jacqueline kwam, was ik mij er niet bewust van hoe kritisch en hard ik soms voor mijzelf ben. Deze gedachten en houding hebben bijgedragen aan de hoge drempel tot spreken in het openbaar. Met maar vier sessies heeft Jacqueline me al ongelooflijk veel inzicht gegeven over de werking van gedachten, brein en wat voor invloed het heeft op spreekstress. En hoe je dit met simpele tools en mindsets kan veranderen. Hier kan ik voorlopig zeker mee vooruit en ik merk dat ik al een heel andere (positieve) houding aanneem bij de spreekgelegenheden die ik tot nu toe heb gehad. Ik ben ervan overtuigd dat deze voor heel veel hoogopgeleide vrouwen kunnen werken. Juist omdat Jacqueline volledige aandacht heeft de persoonlijke kwaliteiten en eigenschappen die iemand heeft en hierop verder borduurt samen met jou. Bovendien heeft zij mij advies gegeven dat ik niet alleen voor mijn spreekstress gebruik; veel tips beschouw ik als waardevolle levenslessen en neem ik mee in mijn dagelijkse doen en zijn. Bedankt Jacqueline!’
Lieke, projectmanager, Amsterdam

‘Jacqueline’s scherpe observaties en coaching, leverden onverwachte, inspirerende inzichten op, die me nog steeds helpen, niet alleen in mijn spreken, maar ook in mijn dagelijkse doen en laten.’
Maja Nijessen, Schrijfster, musicus, gids in Amersfoort

Klik hier om een (gratis) belafspraak met me te maken..   

 

 

Scroll naar boven