Zonder Zorgen Zichtbaar, ga jij de uitdaging aan?

Zonder Zorgen Zichtbaar-30

Heb jij veel te delen, maar ga je niet zo gemakkelijk in het spotlicht staan?

En wil je je zichtbaarheid en je bereik vergroten? Laten we dan onze krachten bundelen tijdens een nieuwe ronde van de ‘zonder zorgen zichtbaar challenge’.

Misschien wil je een presentatie gaan geven? Aan de gang met video? Een nieuwe workshop of evenement organiseren? Een interview regelen?

Ga samen met mij en een fantastische groep vrouwen aan de slag om jouw zichtbaarheidsdoel ook echt te bereiken.  Zonder gepush of gesleur, maar op een manier die goed voelt en die goed werkt! Met slechts 10 minuten per dag kun je al ongelooflijk veel resultaat bereiken!

Klik op de link en meld je aan. Deelname is gratis.

Klik hier om meer te lezen en je gratis aan te melden..

Ik wilde dat ik met meer plezier en minder spanning een presentatie zou kunnen geven. De challenge heeft me daarbij super geholpen. Jacqueline heeft de challenge heel mooi en helder opgebouwd.
Esther Dekker

Aanrader voor mensen die moeite hebben om spannende stappen te nemen. Mij heeft het zeker geholpen.
Elene Simons

Ik kon wel wat steun gebruiken bij het in het zetten van concrete stappen qua het in de wereld zetten van mijn bedrijf. Dankzij de dagelijkse enthousiaste video’s en tips van Jacqueline is me dat ook gelukt.
Prem Amalin  

Ik voelde me gehoord. Jacqueline doet het prima.
Betrokken en vrolijk. Aanrader!
Annemarie Prins  

De challenge vergroot je bewustzijn van wat zichtbaarheid inhoudt en welke stappen je daarin kunt maken. Het mooie vind ik dat Jacqueline iets aanreikt met genoeg aanknopingspunten om in beweging te komen en anderzijds gevoeg ruimte overlaat om te doen wat past in het proces waar je zelf in zit. Ik heb Jacqueline’s benadering als bijzonder warm en betrokken ervaren.
Arabella Seegers 

Scroll naar boven