Wat hebben mensen nodig om voor JOU te kunnen kiezen?

Jacqueline Hulleman (3)Dag lieve collega coach, therapeut of andere gepassioneerde ondernemer,

Als er iets is dat ik in de afgelopen paar jaren geleerd heb over het vinden van klanten, dan is het dit:

Mensen die op zoek zijn naar coaching, training of advies zullen pas voor je kiezen als ze een klik met je voelen.

Wij mensen willen van elkaar weten wat voor vlees we in de kuip hebben en of we bij elkaar passen qua ideeƫn en persoonlijkheid.

Dat is tegelijkertijd de reden waarom er gerust duizenden andere coaches, trainers of therapeuten mogen zijn die min of meer hetzelfde doen als jij. Dat maakt niets uit want helemaal niemand is hetzelfde als jij.

En het betekent ook dat er altijd mensen zullen zijn die speciaal voor JOU kiezen omdat jij nu eenmaal het beste bij ze past.

Super belangrijk dus om te laten zien wat voor iemand jij bent en waar je voor staat. Met al je leuke, bijzondere en wonderlijke kanten. šŸ˜‰

Ik weet ook dat dat lang niet altijd gemakkelijk is.

Het kan ongemakkelijk en kwetsbaar voelen om meer van jezelf te laten zien. Voordat we het weten verbergen we ons achter onze bescheidenheid of professionaliteit.

Wat het veel gemakkelijker maakt is ervoor te zorgen dat je je eigen verhaal echt door en door kent. Dat heb ik voor mezelf gemerkt en dat ik zie ik ook steeds weer terug bij de mensen met wie ik werk.

Waarom doe je wat je doet? Wat heeft het leven jou geleerd en wat geeft jou recht van spreken? Wat is de kern van wat jij in de wereld wilt zetten?

Dat schud je niet zomaar uit je mouw..

Ik wil je graag laten weten dat ik jou kan helpen bij het vinden en vertellen van jouw verhaal.

Ik heb een nieuwe online training gecreĆ«erd. In VERHALENKRACHTĀ vind je alles wat je nodig hebt om jouw verhaal helder te krijgen en dat wat jij te bieden hebt volop en vrijuit in de wereld te gaan zetten.

Ik nodig je van harte uit om samen met me aan de slag te gaan. Diep te graven, op ontdekkingstocht te gaan, oude verhalen af te stoffen en nieuwe verhalen het licht te geven.

Klik hier om meer over de training te lezen en je aan te melden..

Heb je nog vragen of wil je even overleggen? Stuur een mailtje naar jacqueline@sprekenzonderstress.nl.

Ik kijk uit naar je bericht!

Hartelijke groet,

Jacqueline Hulleman

Scroll naar boven