Kennismaken met de Alexandertechniek, workshop op 29 mei

Workshop Alexander-techniek in Amsterdam.Ikzelf heb -net als jij misschien- best lang geworsteld met het geven van presentaties. Vooral het spreken voor grote groepen vond ik bepaald geen pretje.

Ik deed het dapper en natuurlijk ging het me gaandeweg beter af, maar ik bleef altijd het gevoel houden dat het toch ook anders moest kunnen. Gemakkelijker, vrijer, leuker (!) ook.

Gelukkig bleek dat ook zo te zijn..

Na allerlei ontspannings- en presentatietechnieken uitgeprobeerd te hebben, stuitte ik op een goed moment op de Alexandertechniek. Deze vooral onder musici en andere performers zeer geliefde mind & body techniek veranderde mijn hele kijk op stress en de manier om daarmee om te gaan.

Ik had er al wel eerder over de Alexandertechniek gelezen, maar pas toen ik (in 1995) mijn eerste ‘les’ nam, viel het kwartje pas echt. Ik werd overrompeld door wat het werken met de techniek bij me teweeg bracht. Een groot gevoel van rust en vrijheid daalde over mij neer. Ik voelde me sterker en vrijer dan ooit.

Nieuwsgierig als ik ben, wilde ik precies weten hoe dat zat.
Ik volgde nog meer lessen en deed uiteindelijk de driejarige dagopleiding tot docent Alexandertechniek.

Nu alweer heel wat jaren later (waar blijft de tijd toch 😉 helpt de Alexandertechniek mij nog steeds iedere dag opnieuw om rust en vrijheid te vinden in wat ik doe. En zie ik dagelijks hoe ook mijn cliënten -vaak letterlijk- opbloeien dankzij het werken met de techniek.

Dat gun ik jou ook!

Loop jij ook regelmatig op tegen de effecten van spanning en stress? Wil je dan wel ontspannen, maar lukt het je niet echt? Vraag je je af wat je kunt doen om veel meer rust en gemak in je doen, denken en spreken te brengen?

Als dat zo is, dan wil ik je graag uitnodigen voor de korte workshop Kennismaken met de Alexandertechniek die op woensdagavond 29 mei ga geven.

Tijd: 19.30-22 uur

Locatie: Kortenaerplein 32, Amsterdam.

Kosten: 20 euro

Wat kun je van de workshop Kennismaken met de Alexandertechniek verwachten?

  • Je ervaart wat werken met deze techniek inhoudt en ook wat hij jou persoonlijk brengen kan.
  • Je leert een simpele, maar bijzonder effectieve ontspan & hersteloefening die je zelf gemakkelijk kunt doen en die je zal helpen om direct meer rust en ontspanning in je leven te brengen.
  • Je hebt een fijne, ontspannende avond.

Ben je nieuwsgierig en heb je zin om mee te doen?
Stuur me een kort mailtje met je naam en contactgegevens.
Je hoort dan weer snel van mij.

Ik hoop je op 29 mei te ontmoeten!

Hartelijke groet,

Op zoek naar Spreektips en inspiratie?  Vraag dan rechtsboven het gratis e-boekje Spreken zonder Stress aan.

Als bonus ontvang je om de week een nieuwe tip of tool om je te helpen om van al je presentaties een succes te maken!

Scroll naar boven