[Gratis online training] Een overbezorgde innerlijke criticus. Hoe kalmeer je haar?

“Dat gaat hem echt niet worden hoor!” of “Dat is toch helemaal niks voor jou?” of “Waarom denk je dat iemand dat interessant zou vinden?”

Dit zijn gedachten die zomaar boven kunnen komen drijven als je iets dreigt te gaan doen dat (net even) buiten je comfort-zone ligt. Herken jij ze ook?

Dit soort gedachten worden vaak toegeschreven aan onze zogenaamde innerlijke criticus.

De taak van onze innerlijke criticus is om ons veilig binnen onze comfort-zone  te houden. Heel attent natuurlijk, maar erg onhandig als we meer willen met ons leven dan alleen maar veilig thuis te blijven en de was te doen. 😉 Dan is het goed te weten wie en wat onze innerlijke criticus precies is en hoe we ervoor kunnen zorgen dat zij ons niet tegenhoudt in ons leven en streven.

Aanstaande vrijdag geef ik hier een gratis online training over. Je bent van harte uitgenodigd mee te doen.

‘Een overbezorgde innerlijke criticus, hoe sluit je vrede met haar?’

Ik geef deze training op vrijdag 2 februari om 13 uur via een ‘Facebook live’ op mijn Spreken zonder stress met Jacqueline Hulleman Facebookpagina.  

Ben je er ook bij? Dat zou super zijn!

Deelname is heel eenvoudig: zet deze datum en tijd even in je agenda en klik vrijdag hier om naar mijn facebook-pagina te gaan en met de training mee te doen.

Vind je het handig om een reminder te ontvangen van deze training en meer handigs & inspirerends te ontvangen over spreken in het openbaar en zichtbaarheid?

Of kun je er vrijdag niet life bij zijn en wil je graag een opname van de training ontvangen? Meld je dan hieronder even aan, dan houd ik je op de hoogte!

Tot vrijdag, ik verheug me op je komst! 🙂
Hartelijke groet,
Jacqueline Hulleman

FB-life training

Scroll naar boven