3 lessen die ik heb geleerd over het vergroten van je zichtbaarheid..

Een belangrijk doel voor mij dit jaar is het vergroten van mijn bereik en zichtbaarheid.

Voor jou misschien ook?

Dan is deze video met 3 belangrijke lessen die ik de afgelopen jaren heb geleerd als het gaat over het vergroten van je zichtbaarheid, voor jou..

Les 1. Kalmeer je angsten en onzekerheden anders houden ze je gegarandeerd tegen

Om zichtbaarder te worden zul je uit je comfortzone moeten komen en dat maakt dat allerlei oude en nieuwe angsten en onzekerheden boven komen drijven. Daar kun je proberen doorheen te pushen, maar als je je angst niet de aandacht geeft die hij nodig heeft om te kalmeren, maak je je het jezelf erg moeilijk.

Les 2. Wees consistent en neem iedere dag tenminste 1 actie.

Je zichtbaarheid groeit niet door af en toe een stapje te nemen. Veel beter werkt het om om iedere dag kleine en grotere stappen te nemen. Het opbouwen van je zichtbaarheid heeft nu eenmaal tijd nodig. Maak dus een plan met actiestappen, houd je daar zoveel mogelijk aan en geef niet op!

Les 3. Doe wat bij je past.

Er zijn heel veel verschillende manieren om je zichtbaarheid te vergroten. Maar wat je ook doet het is essentieel om dingen te doen die goed bij je passen en die je leuk of in ieder geval interessant vindt om te doen, anders houd je het niet vol!

Wil jij met je zichtbaarheid aan de slag?

Dan heb ik iets voor je.

Op 25 april gaat de Zonder Zorgen Zichbaar Challenge van start speciaal voor vrouwen die veel te delen hebben maar niet gemakkelijk en niet genoeg in het spotlicht gaan staan.

Klik hier voor meer info over de CHALLENGE en om je GRATIS aan te melden..

Scroll naar boven