Last van acute spreekangst? Dit helpt!

Je hebt het Spaans benauwd..

Je lezing, workshop, presentatie of training moet zo beginnen.

Je hart bonst in je keel, je adem zit hoog en je kunt niet meer goed nadenken.

Je hebt last van acute spreekangst..

Ga je dit wel redden zo?!

Jazeker! Want hier is hulp.

In de video hieronder vind je 3 krachtige technieken die je zullen helpen je spreekangst te kalmeren en rustiger en steviger voor de dag te komen.

Veel succes met je volgende spannende spreekmoment!

Hartelijke groet,

PS. Kun je nog wel een extra steuntje in de rug gebruiken?

Meld je dan zeker ook even  rechtsboven aan voor mijn 2 wekelijkse Spreek & Ontspan-tips.
Als welkom ontvang je een handig e-boekje met een collectie mijn allerbeste kalmeer je stress-tips.

“Jacqueline heeft mij op een prettige en aansprekende wijze geholpen om van mijn spreekangst af te komen. Dit was een paar jaar geleden ineens ontstaan en ik worstelde daar al een tijd mee. Na een aantal sessies via zoom kon ik weer verder en was ik ervan verlost. Jacqueline, bedankt.”
Daphne Beerepoot, manager HRM, Monuta

“Hoe bestaat het! Ik kan het. Ik durf het. En het allerbelangrijkste: ik
doe het! Ik doe het gewoon! En hoewel ik voorbereid ben op heus nog wel eens een onzekere terugval, weet ik zeker dat dát niet meer zal veranderen. Ik ben angsthaas af, in elk geval op het gebied van spreken in het openbaar. Laat nu een volgende uitdaging maar komen.”

Lydia van der Weide, journalist.  Lees hier haar volledige verhaal..

‘Toen ik bij Jacqueline kwam, was ik mij er niet bewust van hoe kritisch en hard ik soms voor mijzelf ben. Deze gedachten en houding hebben bijgedragen aan de hoge drempel tot spreken in het openbaar. Met maar vier sessies heeft Jacqueline me al ongelooflijk veel inzicht gegeven over de werking van gedachten, brein en wat voor invloed het heeft op spreekstress. En hoe je dit met simpele tools en mindsets kan veranderen. Hier kan ik voorlopig zeker mee vooruit en ik merk dat ik al een heel andere (positieve) houding aanneem bij de spreekgelegenheden die ik tot nu toe heb gehad. Ik ben ervan overtuigd dat deze voor heel veel hoogopgeleide vrouwen kunnen werken. Juist omdat Jacqueline volledige aandacht heeft de persoonlijke kwaliteiten en eigenschappen die iemand heeft en hierop verder borduurt samen met jou. Bovendien heeft zij mij advies gegeven dat ik niet alleen voor mijn spreekstress gebruik; veel tips beschouw ik als waardevolle levenslessen en neem ik mee in mijn dagelijkse doen en zijn. Bedankt Jacqueline!’

Lieke, projectmanager, Amsterdam

Scroll naar boven