5 vriendelijke strategieën die presenteren veel leuker en makkelijker maken..

Hey dag, heb je best wel wat te delen, maar vind je spreken voor groepen nog best wel een dingetje en gaat het je niet echt gemakkelijk af?

In deze online workshop deel ik 5 strategieën die je vast en zeker gaan helpen om makkelijker het woord te gaan nemen.

Ik noem de strategieën vriendelijk omdat e niets te maken hebben met het gewoon maar ‘veel doen’, eindeloos voorbereiden of jezelf op een andere manier geweld aan te doen.. 

Bekijk de opname, er zitten veel tips en ideeën in die je direct kunt gaan toepassen..

Vind je deze training interessant? Meld je dan zeker ook even hiernaast aan voor mijn gratis spreek & ontspan-tips , dan ontvang je nog veel meer tips, tools & inspiratie om je te helpen met steeds meer succes en plezier(!) van je te laten horen en werkelijk te delen wat je te delen hebt.

Heb je vragen of wil je even met me overleggen hoe ik je ook nog verder kan ondersteunen?
Klik dan hier om een belafspraak te maken.

Hartelijke groet,

 

 

 

‘Ik vond presenteren altijd erg stressvol. Voelde me onzeker. Voel me nu veel rustiger en zekerder en weet en voel dat ik het kan!’
Trudie van Nieuwenhuizen

“De oefeningen, ontspanning en Jacqueline’s scherpe observaties en coaching, leverden onverwachte, inspirerende inzichten op die me niet alleen helpen in mijn spreken, maar ook in mijn dagelijkse doen en laten.”
Maja Nijessen

‘Jacqueline heeft me de rust en de ruimte gegeven om te ontdekken hoe ik mijzelf beter kan gebruiken. Haar lessen zijn enorm inspirerend. Ik voel me veel sterker en rustiger.’
Esther Dekker, leerkracht speciaal onderwijs

‘Toen ik bij Jacqueline kwam, was ik mij er niet bewust van hoe kritisch en hard ik soms voor mijzelf ben. Deze gedachten en houding hebben bijgedragen aan de hoge drempel tot spreken in het openbaar. Met maar vier sessies heeft Jacqueline me al ongelooflijk veel inzicht gegeven over de werking van gedachten, brein en wat voor invloed het heeft op spreekstress. En hoe je dit met simpele tools en mindsets kan veranderen. Hier kan ik voorlopig zeker mee vooruit en ik merk dat ik al een heel andere (positieve) houding aanneem bij de spreekgelegenheden die ik tot nu toe heb gehad. Ik ben ervan overtuigd dat deze voor heel veel hoogopgeleide vrouwen kunnen werken. Juist omdat Jacqueline volledige aandacht heeft de persoonlijke kwaliteiten en eigenschappen die iemand heeft en hierop verder borduurt samen met jou. Bovendien heeft zij mij advies gegeven dat ik niet alleen voor mijn spreekstress gebruik; veel tips beschouw ik als waardevolle levenslessen en neem ik mee in mijn dagelijkse doen en zijn. Bedankt Jacqueline!’
Lieke, projectmanager, Amsterdam

“Coaching bij Jacqueline was als een vrolijke ongedwongen ontdekkingsreis naar de handvaten die mij houvast en vertrouwen geven om de stress die komt kijken bij het spreken in het openbaar onder controle te houden.”
J.V.

Scroll naar boven